Jasny środek to jest to, wiem coś o tym bo sam ma Gratuluję zakupu
pompon60 pisze:Panowie a wiec jestem świeżo po wymianie tych poduszek amortyzatora i jak u mnie to był strzał w 10 , głuche stuki były spowodowane przez wywaloną gumę , która to była niższa o 1,5 - 2 cm od nowej. Polecam wszystkim taką wymianę znudzonym głuchymi stukami.
Tęż mam takie wkur........ stuki Muszę sprawdzić co to jest, może to samo
Polecam wymianę tych poduszek , koszt nie wielki w Intercars zapłaciłem cos około 64 złote za sztukę i za wymianę po 120 zł za stronę.
[ Dodano: 2012-11-10, 16:35 ]
Dawno się nie odzywałem , co mojego nowego u mojej Asi dostała nowe łożysko SKF tył z prawej strony oraz zostały wymienione końcówki drążka kierowniczego + zbieżność do tego. Wymieniłem koła na zimowe Pirelli Winter sport 210 i nie wiem czy te moje są takie dziadowskie bo są bardzo głośne, jak by jakieś kartofle się w środku przewalały i to tak się ma w prędkościach do około 120 kmh, bo powyżej cisza i spokój. Jechałem ostatnio do ÂŚwiecka i po autostradzie była bajka ale przy niższych prędkościach to tragedia te opony. Wywarzałem je ponownie i nic nie pomaga, oponki z 2006 roku. Czy może ktoś się wypowiedzieć
[ Dodano: 2012-11-11, 17:18 ]
Nowe zdjęcia mojej Asi , pod pretekstem spaceru wyciągnąłem narzeczoną na spacer a skończyło się na małej sesji panowie teraz taka kwestia moja druga połowa zaczyna mi marudzić że teraz to ona by chciała mniejsze auto do miasta , bo A6 nie może nigdzie się zmieścić i coś już mi gada pod nosem żeby może sprzedać bo jej sie A3 zaczyna marzyć. Jak to usłyszałem to myślałem że jaja sobie robi a ona na serio na razie jej wybiłem ten pomysł z głowy ale coś czuje że jak się kobita uprze do będzie lipa.
[ Dodano: 2012-11-11, 18:41 ]
Nowe zdjęcia
[ Dodano: 2012-11-12, 14:56 ]
koledzy po wczorajszej wieczornej batalii z moja kobitą , dopięła swego i powiedziała że che mała a3 lub a4 b8 bo jak się wyraziła "taka krową" nie będzie jeździć. Jak się zdenerwowałem zrobiłem ogłoszenie i wystawiłem zobaczymy jaki będzie odzew, jeśli ktoś by szukał czegoś pewnego i sprawdzonego to mogę polecić. http://otomoto.pl/audi-a6-quattro-3-0-t ... 33279.html
[ Dodano: 2012-12-30, 16:34 ]
Cena dla klubowiczów 60.000 tys. zł szczerze polecam