kolego. na temat instalacji wiesz jeszcze bardzo mało. instalacja LPG współpracuje z ECU. dajesz graty LPG z ogromnym zapasem i po każdej modyfikacji dostrajasz LPG z ECU. ot cala filozofia

chyba żartujesz? gdzie ty to czytałeś, bo na pewno nie na żadnym forum poświęconym audi.Unicorn pisze:A po za tym czytałem że jest bardzo awaryjnym silnikiem a na co mi samochód który 99 % czasu będzie stał w warsztacie
Jakoś mi nie pasuje ten zwrot do poważnego forum o jakim pisałeśvax pisze:Odrazu wiedziałem, ze jestes EDIT.Unicorn pisze:Wiem czego chcę tak naprawdę to z tym RS6 był pic na wodę
Niestety ale musze cię zmartwić bo w 2013 roku planowana jest podwyżka akcyzy z plotek można się dowiedzieć że może to oznaczać cene autogazu na poziomie 4 zł za litr. Oczywiście przy dużych przelotach nadal będzie to opłacalne choć w porównaniu do klekota będzie to skórka za wyprawkę i ja nadal utrzymuje zdanie, że jak ktoś chce jeździć taniej to od tego jest klekot a w szczególności, że dziś pod względem technicznym nie ustępują one benzyniakom.Zagór pisze:że do LPG się nie będą dobierali,