Frugo1 pisze:Jarecki A włacza Ci sie wentylator na I biegu przy wyłączonej klimie jak temperatura cieczy przekroczy optymalna temperature by wspomóc wisko?
Nie sprawdzalem

Frugo1, jednak nie wlacza sie wentylator na 1 biegu przy wylaczonej klimie

bezpieczniki wyglądają na dobre czy są dobre? bezpiecznik od tego wentylatora masz ukryty pod kierownicą, musisz zdjąć całą maskownicę i dopiero się do niego dostaniesz. sprawdź go, u mnie się palił jak w wentylatorze koĂączyły się szczotki, sam wentylator na krótko chodził ale przy tym strasznie iskrzył.kubik pisze:Rzowiązał ktoś sprawę z tym wentylatorem ? U mnie wentylator chodzi na krótko normalnie ale nie załącza się razem z klimą. Na wtyczce nie pojawia się napięcie. Bezpieczniki wyglądają na dobre.
Dokładniegrzałka pisze:bezpieczniki wyglądają na dobre czy są dobre? bezpiecznik od tego wentylatora masz ukryty pod kierownicą, musisz zdjąć całą maskownicę i dopiero się do niego dostaniesz. sprawdź go, u mnie się palił jak w wentylatorze kończyły się szczotki, sam wentylator na krótko chodził ale przy tym strasznie iskrzył.kubik pisze:Rzowiązał ktoś sprawę z tym wentylatorem ? U mnie wentylator chodzi na krótko normalnie ale nie załącza się razem z klimą. Na wtyczce nie pojawia się napięcie. Bezpieczniki wyglądają na dobre.