Borykam się z parowaniem szyb

Filtry kabinowe nówki boscha z aktywnym węglem, klima przeczyszczona, wykonane ozonowanie w środku.
Gdy nawiew jest na ECO na prędkość 12, nie da rady zaparowanym szybom natomiast klima nawet na 1 prędkości od razu to ściągnie. Nie lubie jeździć na klimie bo samochód automatycznie traci "pazur" ( osobny temat, bo klima troche mocy bierze ale żeby AÂŻ TAK TO ODCZUć ? ) no i spalanie + 3-4L po mieście

Dodatkowo po włączeniu trybu z ECO na klimę i z klimy na eco - jak pójdzie pierwsza fala nawiewu - trochę śmierdzi
 co mnie dziwi, bo ozonowanie i nowe filtry powinny do zera zniwelować obce zapachy
 co mnie dziwi, bo ozonowanie i nowe filtry powinny do zera zniwelować obce zapachy  ?
 ?Prosiłbym o porady co tu zrobić z tym parowaniem albo nakierować mnie, czy czasem nie kończy mi się klima - może łożysko ciężej chodzi, ciągnie więcej mocy bo chodzi ciężej i spalanie też przez to wzrasta ?
Pozdro
ADXS

Poniżej tej temperatury, idzie tylko przez osuszacz...
 Poniżej tej temperatury, idzie tylko przez osuszacz... ,a tak poważnie to mam taki środek antyparujący który doraznie pomoże,ale nie usunie przyczyny.Jak będę w Częstochowie(mam tam całą rodzinę)to dam cynk
 ,a tak poważnie to mam taki środek antyparujący który doraznie pomoże,ale nie usunie przyczyny.Jak będę w Częstochowie(mam tam całą rodzinę)to dam cynk   

??
?? !
!