[All] Przyciemnianie szyb
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Rocznik: 2012
- Moje auto: A7 4G
- Nadwozie: Hatchback
- Silnik: 3.0 TDI 204KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
przyciemnianie szyb
Witam. Jako ze jestem umówiony na szybki w Poznaniu to muszę powiedzieć ze dobra firma sobie zawołała 1200zl brutto ode mnie za sedana ale wybrałem najlepsza folie jaka mieli. ceramiczna czarna ciemna 

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Rocznik: 2012
- Moje auto: A7 4G
- Nadwozie: Hatchback
- Silnik: 3.0 TDI 204KM
- Skrzynia: S-tronic
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Motostacja
- Rocznik: 2004
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Skrzynia: Tiptronic
Wg przepisów nie mozesz przyciemnić przedniej czołowej i przednich bocznych. Resztą może byc zupelnie nieprzejrzysta.error pisze:czy mozna przyciemnic wszyskie szyby? wiadomo oprócz przedniej:) czepia sie policja czy luz?
Zadałeś pytanie tak jakbys chciał aby ktoś wziął na siebie odpowiedzialność za przednie boczne

Części samochodowe online - Motostacja pl
dzieki,pozdroRomanS pisze:Wg przepisów nie mozesz przyciemnić przedniej czołowej i przednich bocznych. Resztą może byc zupelnie nieprzejrzysta.error pisze:czy mozna przyciemnic wszyskie szyby? wiadomo oprócz przedniej:) czepia sie policja czy luz?
Zadałeś pytanie tak jakbys chciał aby ktoś wziął na siebie odpowiedzialność za przednie boczne. Niestety jak trafisz na drodze na kumatego policjanta to albo zapłacisz i stracisz dowód rejestracyjny albo będziesz pazurami darł folię (może wtedy nie stracisz dowodu tylko zabulisz ?
)