[All] Przyciemnianie szyb
- tommmy80
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Dawid
- Rocznik: 1997
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 ACK 193KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
[All] Przyciemnianie szyb
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Witam wszystkich szczesliwych posiadaczy AUDI :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mam do Was pytanko - chce przyciemnic szybki - od slupka w tyl, zeby nie miec jakichkolwiek problemow z policja.
Czy macie jakies doswiadczenie z tylnia szyba - mianowicie 3 swiatlo stopu. Co polecacie:
- zakleic calkowicie szybke ze nie bedzie widac 3 swiatla stop, czy
- bawic sie w jakies wycinanie ale to nie bedzie fach robota, a zwlaszcza ze swiatlo nie przylega do szyby - w tym problem - jest odstep.
Jezeli chodzi o folie to jaka polecacie i gdzie najlepiej kupic - mysle o takiej ktora przepuszcza 5% swiatla - 8-) chce zrobic LIMO.
Dzieki wielkie za odpowiedzi.
Pozdro dla wszystkich :mrgreen:
Mam do Was pytanko - chce przyciemnic szybki - od slupka w tyl, zeby nie miec jakichkolwiek problemow z policja.
Czy macie jakies doswiadczenie z tylnia szyba - mianowicie 3 swiatlo stopu. Co polecacie:
- zakleic calkowicie szybke ze nie bedzie widac 3 swiatla stop, czy
- bawic sie w jakies wycinanie ale to nie bedzie fach robota, a zwlaszcza ze swiatlo nie przylega do szyby - w tym problem - jest odstep.
Jezeli chodzi o folie to jaka polecacie i gdzie najlepiej kupic - mysle o takiej ktora przepuszcza 5% swiatla - 8-) chce zrobic LIMO.
Dzieki wielkie za odpowiedzi.
Pozdro dla wszystkich :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez tommmy80, łącznie zmieniany 2 razy.
pierwszy, największy, znany forum Audi A6 / A7 w Polsce
Samemu robić - odradzam. Lepiej dostukać troche kasy i dać firmie zeby to zrobiła, bo to nie jest wcale takie łatwe jak sie wydaje. Na allegro nawet ogłaszają; sie firmy co przyciemniaja szyby. Poszukaj.
Ja mam cale auto oklejone i narazie dowod mam
4 marca jade na przeglą;d zobaczymy co bedzie :roll:
Ja mam cale auto oklejone i narazie dowod mam

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Radosław
- Rocznik: 1994
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 136KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Kolego ale ciemne szyby już są; nie modne. Poza tym jazda w nocy z ciemnymi szybami jest dość męczą;ca, a nawet w dzień masz za oknem cały czas ponury świat
. Jeśli jednak zdecydujesz się oklejać to nie daj sobie wcisną;ć pod folie (szczególnie z przodu) atestów. Wiem z doświadczenia, że jak na drodze lub MOT zobaczą; atest wklejony to się czepiają; bardziej. A jak niema to nie są; pewni czy to nie piecówka. A właśnie jak już bardzo chcesz to zrób szyby piecowo wtedy nikt ci się nieprzyczepi a i problem rysowania folii odpadnie.

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marcin
- Rocznik: 2001
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 AGA 165KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Ok.A co masz zrobic jezeli kupiles auto z przyciemnionymi przednimi szybamy(mowimy o profesjonalnym przyciemnieniu)
Lapia cie psy i co wtedy??Masz je wybic i jezdzic bez,czy masz zerwac folie??
Dobrze ze tu jeszcze sie jakos da.A przeciez sadze ze nikt nie mowi o calkowitym zaciemnieniu szyb bo tak to mozna zrobic w wiejskim tuningu i po polu jezdzic :mrgreen:
Lapia cie psy i co wtedy??Masz je wybic i jezdzic bez,czy masz zerwac folie??
Dobrze ze tu jeszcze sie jakos da.A przeciez sadze ze nikt nie mowi o calkowitym zaciemnieniu szyb bo tak to mozna zrobic w wiejskim tuningu i po polu jezdzic :mrgreen: