Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[A6 C6] 3.0 TDI - 2005

Prezentacja w/w aut.
ODPOWIEDZ
Beckett

[A6 C6] 3.0 TDI - 2005

Post autor: Beckett » 04 sie 2012, 03:12

W niedzielę nabyłem. Momentami się mocno zastanawiałem, bo to nie ideał, ale mam dziwną słabość do aut "z historią".
Nie mówię o tym, że wcześniej było przystankiem autobusowym... :)

W każdym razie.
Prezentuję swoje Audi - polskie, salonowe, serwisowane w Audi. Wnętrze trochę zapuszczone (poprzedni właściciel chyba nigdy porządnie go nie wyprał, spece na myjni mocno głową kręcili) + lakier w kilku miejscach chciałby nieco miłości. Fotel kierowcy i dywanik zmarnowane przez życie, jak widać z resztą.

Dwa braki: tempomat i nawigacja (brak napędu).
Poza tym, wszystko co trzeba jest.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Wybaczcie zdjęcia, póki co nie miałem okazji zrobić niczego b. sensownego :)

0x4B25A

Post autor: 0x4B25A » 04 sie 2012, 11:15

Beckett, mamy takie same felgi <okok> Doprowadź autko do porządku, wpadnij na jakiegoś spota i pooglądamy :) :)

Beckett

Post autor: Beckett » 14 sie 2012, 09:24

Powoli się zbieram do tego, chociaż robota nie pozwala na mocniejsze zaangażowanie.
Póki co będzie systematycznie uzupełniane o te elementy, na których mi zależy:
* graficzny parktronic
* nawigacja (wiem, że nie trafię z tym nie wiadomo gdzie), ale cholernie drażni mnie komunikat o jej braku ;-)
* może spolerowanie kloszy (mleczne są ;) )

Muszę zabrać także alcantarę do fryzjera, na nowy sezon prawdopodobnie na przeszycie siedziska kierowcy, bo mi psuje wrażenia.

Poza tym brumka jak trza. Jeszcze nie dotarłem na żadną hamownię, ale z żoną przy stoperze wyszło mi ok. 8,3-8,4 do setki. Uwzględniając opóźnienie startu i wyłączenia, wygląda na to, że za dużo rumaków nie nawiało przez te kilka lat ze stadniny. :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C6 (2004-2011)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja