Sluchajcie mam pytanko szukalem po forum ale kurde nie znalazlem, moje pytanie brzmi tak: ile wchodzi do mojej niuni odczynnika do klimatyzacji poniewaz wlasnie na gruponie jest fajna opcja przesylam link
http://www.groupon.pl/deals/lodz/moto-m ... 0_58&a=407
I chodzi mi o szybka odpowiedz bo zakupilem ten grupon i umowilem sie juz z kolesiem z warsztatu na wtorek. Mojej klimy nie dobijalem od dwuch lat ale staram sie co jakis czas ja wlaczac i klima dziala jesli o chlodzenie chodzi to jeszcze mi chlodzi ale no wiadomo ze nie od razu tylko po jakis 2-3 min. leci no moze nie super zimne ale naprawde bardzo chlodne powietrze a jak widac w linku koles wyciaga caly odczynnik i dobija nowy z olejem i kontrastem i roznica ktora musi dobic bierze za kazde 100gr. 12 zeta teoretycznie jaki moge miec ubytek przy sprawnej szczelnej klimie po tych 2 latach? orjetacyjnie pytam zeby sie nie okazalo ze w sumie wyjdzie mnie tyle samo co normalnie bez grupona bardzo prosze o szybka w miare odpowiedz

Bo grupon jak widac kosztuje 49zl a ten czynnik jest dodatkowo platny za te kazde 100gr. no z reszta sory ze to pisze, bo przeciez to widac w linku na stronce

![:] :]](https://a6klub.pl/images/smilies/kwadr.gif) 

poki co smiga gitara> u mnie okazuje sie ze w uklad wchodzi 850 + 50 tak mam napisane na masce od wewnetrznej strony i tak tez sie wczoraj okazalo. Mialem tylko 350 gr w ukladzie wszystkiego wiec bardzo malo pewnie przede mna tez dawno tego nikt nie robil wiec mam nadzieje ze stad ten ubytek, ale mam za dwa tygodnie podjechac na kontrole jeszcze raz calego ukladu bo wlali mi tam tez ten kontrast i jak na ta chwile wczoraj sprawdzili i jest ok ale kazali podjechac zeby sprawdzic po dwóch tyg. jezdzenia na klimie polecam ten zaklad jest to prywatny zakladzik ale mila obsuga panowie mi wytlumaczyli wiele rzeczy doplacilem 66zl poniewaz jak wyzej mialem tylko 350 gr. Jak narazie jest oki wiec temat zamkniety
  poki co smiga gitara> u mnie okazuje sie ze w uklad wchodzi 850 + 50 tak mam napisane na masce od wewnetrznej strony i tak tez sie wczoraj okazalo. Mialem tylko 350 gr w ukladzie wszystkiego wiec bardzo malo pewnie przede mna tez dawno tego nikt nie robil wiec mam nadzieje ze stad ten ubytek, ale mam za dwa tygodnie podjechac na kontrole jeszcze raz calego ukladu bo wlali mi tam tez ten kontrast i jak na ta chwile wczoraj sprawdzili i jest ok ale kazali podjechac zeby sprawdzic po dwóch tyg. jezdzenia na klimie polecam ten zaklad jest to prywatny zakladzik ale mila obsuga panowie mi wytlumaczyli wiele rzeczy doplacilem 66zl poniewaz jak wyzej mialem tylko 350 gr. Jak narazie jest oki wiec temat zamkniety 

?
?