Sluchajcie mam pytanko szukalem po forum ale kurde nie znalazlem, moje pytanie brzmi tak: ile wchodzi do mojej niuni odczynnika do klimatyzacji poniewaz wlasnie na gruponie jest fajna opcja przesylam link
http://www.groupon.pl/deals/lodz/moto-m ... 0_58&a=407
I chodzi mi o szybka odpowiedz bo zakupilem ten grupon i umowilem sie juz z kolesiem z warsztatu na wtorek. Mojej klimy nie dobijalem od dwuch lat ale staram sie co jakis czas ja wlaczac i klima dziala jesli o chlodzenie chodzi to jeszcze mi chlodzi ale no wiadomo ze nie od razu tylko po jakis 2-3 min. leci no moze nie super zimne ale naprawde bardzo chlodne powietrze a jak widac w linku koles wyciaga caly odczynnik i dobija nowy z olejem i kontrastem i roznica ktora musi dobic bierze za kazde 100gr. 12 zeta teoretycznie jaki moge miec ubytek przy sprawnej szczelnej klimie po tych 2 latach? orjetacyjnie pytam zeby sie nie okazalo ze w sumie wyjdzie mnie tyle samo co normalnie bez grupona bardzo prosze o szybka w miare odpowiedz

Bo grupon jak widac kosztuje 49zl a ten czynnik jest dodatkowo platny za te kazde 100gr. no z reszta sory ze to pisze, bo przeciez to widac w linku na stronce