zymbion,
Możliwe że problem z przekaźnikiem (chyba 385).
Wyjmij przekaźnik i popraw luty. Czasami potrafi ukruszyć się nóżka od załączania wentylatora.
[ A6 C5] Zimne powietrze webasto audi a6 c5 avant 2005
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: A6 Forum
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 ARJ 165KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: A6 Forum
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 ARJ 165KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
webasto pomocy
Panowie.
Mam problem z webasto w mojej a6c5 2000r benzyna silnik 1.8.
Po wlaczeniu webasto na zegarze 1533 fabrycznie zamontowane w moim modelu wlacza sie webasto z rurki pod autem leci cieple powietrze nawiew w srodu natomiast najpierw jest na 1 stopniu nastepnie wzrasta do 3 wszytko byloby pieknie gdyby nie to ze nawet po 20min w srodku dmucha zimnym powietrzem.mimo ze ustawiam na 29 stopni temerature . bezpieczniki sprawdzalem sa ok webasto co jakis czas sie zalacza i gasnie a powietrze jak zimne tak leci zimne. Ktos mi moze powiedziec czy udaloby mi sie uporac z tym samemu troche mam pojecia tylko nie wiem za co sie zabrac.
Mam problem z webasto w mojej a6c5 2000r benzyna silnik 1.8.
Po wlaczeniu webasto na zegarze 1533 fabrycznie zamontowane w moim modelu wlacza sie webasto z rurki pod autem leci cieple powietrze nawiew w srodu natomiast najpierw jest na 1 stopniu nastepnie wzrasta do 3 wszytko byloby pieknie gdyby nie to ze nawet po 20min w srodku dmucha zimnym powietrzem.mimo ze ustawiam na 29 stopni temerature . bezpieczniki sprawdzalem sa ok webasto co jakis czas sie zalacza i gasnie a powietrze jak zimne tak leci zimne. Ktos mi moze powiedziec czy udaloby mi sie uporac z tym samemu troche mam pojecia tylko nie wiem za co sie zabrac.