Chciałbym zapytać się tutaj ludzi, którzy się trochę znają w temacie AUDI.
Zatem zacznę od początku. Jestem posiadaczem Audi a6 c5 z 2005 roku. Samochód ten jest wyposażony w webasto. Posiadam do niego oryginalnego pilota
Wchodzę do auta, odpalam z lewego guzika, i na zegarach (tam gdzie jest prędkościomierz) pojawia się taki wiatraczek. I słychać jak działa dmuchawa. Problem w tym że dmucha zimnym powietrzem. Generalnie w auci działa ogrzewanie z dmuchawy i z klimy jak samochód jest nagrzany.
Zatem pojawia się pytanie czy to webasto jest jakieś zepsute, wybrakowane? Na innym forum gdzieś przeczytałem, że po wyłączeniu samochodu zostawiamy na klimie włączony przycik auto. I wtedy powinno webasto działać. Jeszcze tego z tym przyciskiem auto nie testowałem. Bo dosłownie przed chwilką przeczytałem. Zamierzam jakoś jutro to sprawdzić.
Czy ktoś może wie o co chodzi? Albo ma jakiś pomysł. Wierzę, że znajdą się tutaj miłe i chętne osoby, które się wypowiedzą i mi pomogą.
Pozdrawiam wszystkich użytkowników AUDI!!!

Dodam jeszcze, że użyłem opcji szukaj na google, i na tym forum jak i na innym i nie znalazłem podobnego tematu. Chyba, że coś przeoczyłem za co bardzo przepraszam.