The Beast by sir KENnY XVIII wydech MILLTEK
- sir KENnY XVIII
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Szymon
- Moje auto: A6 C7
- Rocznik: 2015
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TFSI 300KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Diesel
- sir KENnY XVIII
- Forum Audi A6 / A7
sprawdze nr czesci jutro... thx
[ Dodano: 2012-05-03, 21:43 ]
dzis nastapil maly upgrade zamienilem AMI by VNSmedia na AMI by Audi - taka moja mala fanaberia ze wszystko ma byc jak z fabryki
.
[ Dodano: 2012-08-01, 22:40 ]
Ostatnio zostaly zmienione zegary na poliftowe z obsluga Distronic-a (to bedzie kolejny mod do ogarniecia)
filmik z testu wskazowek licznika
i zostaly pomalowane zaciski hamulcowe na czerwony kolor. Operacja przebiegla na 2 etapy, najpierw zrobilem przod, a dzis tyl (zaraz po wymiania klockow)
Pare fotek
Uzylem gotowego zestawy (ebay £15 w skald wchodzi puszka farby 250ml, spray do czyszczenia 500ml i pedzelek) Dodatkowo uzylem szczotki drucianej do mechanicznego czyszczenia oraz tasmy do maskowania. Sama farba ma fajna konsystencje tzn nie jest za rzadka i nie splywa. Polozylem 2 warstwy (przerwa miedzy malowaniem 30-45min) i wydaje mi sie za 2 warstwy daja odpowiedni efekt, ale jedna napewno nie wystarczy. zreszta ocencie sami:
Zacisk przedni - jedna warstwa
Zacisk przedni - dwie warstwy
Zacisk tylni - jedna warstwa
Zacisk tylni - dwie warstwy
Zacisk tylni - dwie warstwy bez tasmy maskujacej
a tak to wyglada na aucie z felgami
Jak juz kiedys wspominalem zalozylem ori lampki oswietlajace tablice rejestracyjna LED z A5
a tak to wyglada w porownaniu z lampkami ktore kiedys kupilem na eBayu z mysla o A6 ale jakos nie chcialy dzialac za to zadzialaly w A3
cdn...
[ Dodano: 2012-09-23, 22:05 ]
pojawil sie nowy felunek 19''
oraz wymieniona ramka wokol MMI i zegarow na poliftowa
[ Dodano: 2012-05-03, 21:43 ]
dzis nastapil maly upgrade zamienilem AMI by VNSmedia na AMI by Audi - taka moja mala fanaberia ze wszystko ma byc jak z fabryki
.
[ Dodano: 2012-08-01, 22:40 ]
Ostatnio zostaly zmienione zegary na poliftowe z obsluga Distronic-a (to bedzie kolejny mod do ogarniecia)
filmik z testu wskazowek licznika
i zostaly pomalowane zaciski hamulcowe na czerwony kolor. Operacja przebiegla na 2 etapy, najpierw zrobilem przod, a dzis tyl (zaraz po wymiania klockow)
Pare fotek
Uzylem gotowego zestawy (ebay £15 w skald wchodzi puszka farby 250ml, spray do czyszczenia 500ml i pedzelek) Dodatkowo uzylem szczotki drucianej do mechanicznego czyszczenia oraz tasmy do maskowania. Sama farba ma fajna konsystencje tzn nie jest za rzadka i nie splywa. Polozylem 2 warstwy (przerwa miedzy malowaniem 30-45min) i wydaje mi sie za 2 warstwy daja odpowiedni efekt, ale jedna napewno nie wystarczy. zreszta ocencie sami:
Zacisk przedni - jedna warstwa
Zacisk przedni - dwie warstwy
Zacisk tylni - jedna warstwa
Zacisk tylni - dwie warstwy
Zacisk tylni - dwie warstwy bez tasmy maskujacej
a tak to wyglada na aucie z felgami
Jak juz kiedys wspominalem zalozylem ori lampki oswietlajace tablice rejestracyjna LED z A5
a tak to wyglada w porownaniu z lampkami ktore kiedys kupilem na eBayu z mysla o A6 ale jakos nie chcialy dzialac za to zadzialaly w A3
cdn...
[ Dodano: 2012-09-23, 22:05 ]
pojawil sie nowy felunek 19''
oraz wymieniona ramka wokol MMI i zegarow na poliftowa
- nanek84
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Przejrzałem stronę po stronce i napisze krotko nie ma lipy...kominy superosko jak i cala reszta...kolorek wykwintny mody fajnie pokombinowane ze smaczkiem,pozdr.
Byla Vectra B x16xel SWAP na c20xe...i w koncu wymarzone Audi...A6 Avant:):):)
wykonane mody:
-led tył+xenon led przód
modyfikacja pompy oleju.
wykonane mody:
-led tył+xenon led przód
modyfikacja pompy oleju.
- sir KENnY XVIII
- Forum Audi A6 / A7
szczeze to nie wiem, przod jest napewno wiekszy niz standard, ale ciagle ori, hamuje ok jak dla mnie wiec nie zastanawialem sie nawet nad upgrademPeter22 pisze:jaki rozmiar tarcz jest w twoim audi
Osobiscie uwazam ze hamuje lepiej niz nowa S classa (mam taka w pracy)
dzieki za mile slowa
jest i jakis filmik na YouTubie
- M1A1
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marian
- Moje auto: A6 C6
- Rocznik: 2004
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Skrzynia: Tiptronic
- Kontakt:
Dziwne masz te tarcze ,zacisk standardowy a tarcza wydaje się większa,może jest jak w Passatach do tarcz 288 mm i 312 mm szedł taki sam zacisk a inne jarzmo może tu mas inne jarzmo i przez to większą tarczę,ale jak dobrze hamują to co się czepiać.
ÂŁadnie wyglądają czerwone zaciski z czarnymi kółkami,a lampki tablicy takie jak u mnie he he ,co ori to ori.
ÂŁadnie wyglądają czerwone zaciski z czarnymi kółkami,a lampki tablicy takie jak u mnie he he ,co ori to ori.
Wykonane
-lampy przednie LED wykonane 17.11.2012, APS plus, ledy całego auta+tablica, AMI, Polskie menu
-lampy przednie LED wykonane 17.11.2012, APS plus, ledy całego auta+tablica, AMI, Polskie menu