ÂŁahahahahaha,Bartas rozwaliłeś mnie...censored pisze:Ja jestem censored ale proszę się nickiem nie sugerować :-P :-P :-P :-PMR.A6 pisze:He,he,he...kto ma największy motor...he,he,he,ach te panie :-P
[Audi A6 2005] Moja ślicznotka :)
- Laksander
- Forum Audi A6 / A7

- Kontakt:
MR.A6 pisze:ÂŁahahahahaha,Bartas rozwaliłeś mnie...censored pisze:Ja jestem censored ale proszę się nickiem nie sugerować :-P :-P :-P :-PMR.A6 pisze:He,he,he...kto ma największy motor...he,he,he,ach te panie :-P
Może tam miało być 19 cm a nie "mm"
Tak sie pytałam bo jak narazie wszyscy którzy się wypowiadają mają C4 i C5 z małymi silniczkami :-P więc pytam czy jest coś większego od mojego
oto mój Sline 
-
surowy
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Robert
- Rocznik: 2012
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 170KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Zawsze myślałem, że małe silniczki, to w granicach 1-1,5, ale żeby mówić, że mały jest w granicach 2,5, to się jeszcze nie spotkałem. Większość samochodów w Polsce ma poniżej 2l, więc te u nas to raczej średnieLaksander pisze: Tak sie pytałam bo jak narazie wszyscy którzy się wypowiadają mają C4 i C5 z małymi silniczkami :-P
Jest coś większego, ale jak ktoś ma coś większego, to albo ciężko pracuje na benzynkę, albo dobrze się bawi w samochodzie, zamiast pisać na forumLaksander pisze: więc pytam czy jest coś większego od mojego
Ale się uśmiałem czytając ten temat, najpierw pani pyta się kto ma największy silnik! (a wmawiają nam, że to mężczyźni mają manie wielkości, ale cóż emancypacja kobiet wpływa na ich męskie postrzeganie świata)
A później Porsche Cayene na tle biedronki, świetne tło dla tak fajnego autka
Piękne autko, kiedyś byłem pasażerem 3.0tdi MTM 290KM i taka moc jest już wystarczająca do dynamicznego poruszania się po polskich drogach.
Pozdrawiam i życzczę mnóstwa przyjemności z jazdy.
A później Porsche Cayene na tle biedronki, świetne tło dla tak fajnego autka
Piękne autko, kiedyś byłem pasażerem 3.0tdi MTM 290KM i taka moc jest już wystarczająca do dynamicznego poruszania się po polskich drogach.
Pozdrawiam i życzczę mnóstwa przyjemności z jazdy.
-
morfeusz27
censored piwo na Zamku Golubskim dla Ciebiesurowy pisze:surowy A świeta racja.
laksander Jest coś większego. Nie wszyscy bywalcy czy użytkownicy tego forum jeżdża tylko Audi. Dla niektórych jet to dodatkowy samochód. Niektórzy mają BMW z dużo większymi motorami niż 3 litry i to napedzanymi na benzyne a nie klekoty a niektórzy inne sportowe marki.
Co do wielkości - tak 4,5 V8 benzyna Porsche Cayenne do weekendowych wypadów na zloty po błocie i to tylko i wyłacznie w lato.
A6 wyłacznie do podróżówania po mieście.
Laksander gratuluję furacza, ale jakoś tak Twój post odbieram, i chyba nie tylko ja, jak malutkie przechwalanki :oops: tak jak pierwszaki w podstawówce kto ma fajniejszego siusia.... piórnik :lol: Ale autko i tak klasa
-
Forum Audi A6
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Robert
- Rocznik: 2014
- Moje auto: A7 4G
- Nadwozie: Hatchback
- Silnik: 3.0 CDUC 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
tez sie zastanawiam skad te emocje skoro to tylko zwykla C6, to nawet nie jest 'S-line wewnatrz i zewnatrz' tylko zwykla prosta SE na klekocie tyle ze z fotelami w pradzie (rzekomo..nie zdziwilbym sie gdyby sie okazalo ze to tylko elektryczny 'lumbar' czyli ten niby masaz plecow bo nie wiem jak to sie fachowo nazywa..)
Ostatnio zmieniony 05 mar 2012, 00:50 przez RASUK, łącznie zmieniany 3 razy.