ÂŁahahahahaha,Bartas rozwaliłeś mnie...censored pisze:Ja jestem censored ale proszę się nickiem nie sugerować :-P :-P :-P :-PMR.A6 pisze:He,he,he...kto ma największy motor...he,he,he,ach te panie :-P

MR.A6 pisze:ÂŁahahahahaha,Bartas rozwaliłeś mnie...censored pisze:Ja jestem censored ale proszę się nickiem nie sugerować :-P :-P :-P :-PMR.A6 pisze:He,he,he...kto ma największy motor...he,he,he,ach te panie :-P
Zawsze myślałem, że małe silniczki, to w granicach 1-1,5, ale żeby mówić, że mały jest w granicach 2,5, to się jeszcze nie spotkałem. Większość samochodów w Polsce ma poniżej 2l, więc te u nas to raczej średnieLaksander pisze: Tak sie pytałam bo jak narazie wszyscy którzy się wypowiadają mają C4 i C5 z małymi silniczkami :-P
Jest coś większego, ale jak ktoś ma coś większego, to albo ciężko pracuje na benzynkę, albo dobrze się bawi w samochodzie, zamiast pisać na forumLaksander pisze: więc pytam czy jest coś większego od mojego
censored piwo na Zamku Golubskim dla Ciebiesurowy pisze:surowy A świeta racja.
laksander Jest coś większego. Nie wszyscy bywalcy czy użytkownicy tego forum jeżdża tylko Audi. Dla niektórych jet to dodatkowy samochód. Niektórzy mają BMW z dużo większymi motorami niż 3 litry i to napedzanymi na benzyne a nie klekoty a niektórzy inne sportowe marki.
Co do wielkości - tak 4,5 V8 benzyna Porsche Cayenne do weekendowych wypadów na zloty po błocie i to tylko i wyłacznie w lato.
A6 wyłacznie do podróżówania po mieście.