ZDJęCIA A6 C6 Sline Quatrro 3.0 TDI 2005r ZDJęCIA
- Laksander
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
ZDJęCIA A6 C6 Sline Quatrro 3.0 TDI 2005r ZDJęCIA
Witam wszystkich ponownie
Jestem szczęśliwą posiadaczką nowej srebrnej Audi A6 3.0 w diselku 2005r z wewn. i zewn. Sline
Co do wyposażenia to króciutko:
Wersja na 25-lecie Quatrro
Wewnętrzny i zewnętrzy SLINE
Pneumatyczne zawieszenie
DITRONIC
Dwustrefowy klimatronic
Elektrycznie regulowane i podgrzewane fotele
Felgi czarne matowe 17''
TIPTRONIC
Tym razem sprawdziłam bardzo dokładnie spalanie swojego autka i średnie spalanie to 12-13 l na 100km natomiast na trasie przy włączonym tempomacie ok 7,5 - 8,5 w najlepszym wypadku. Patrząc na poprzednie wyniki jest SUPER:)
Pozdrawiam wszystkich
Jestem szczęśliwą posiadaczką nowej srebrnej Audi A6 3.0 w diselku 2005r z wewn. i zewn. Sline
Co do wyposażenia to króciutko:
Wewnętrzny i zewnętrzy SLINE
Pneumatyczne zawieszenie
DITRONIC
Dwustrefowy klimatronic
Elektrycznie regulowane i podgrzewane fotele
Felgi czarne matowe 17''
TIPTRONIC
Tym razem sprawdziłam bardzo dokładnie spalanie swojego autka i średnie spalanie to 12-13 l na 100km natomiast na trasie przy włączonym tempomacie ok 7,5 - 8,5 w najlepszym wypadku. Patrząc na poprzednie wyniki jest SUPER:)
Pozdrawiam wszystkich
Ostatnio zmieniony 07 mar 2012, 12:25 przez Laksander, łącznie zmieniany 1 raz.
oto mój Sline
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Moje auto: A7 4G
- Rocznik: 2015
- Nadwozie: Hatchback
- Silnik: 3.0 CDUC 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
- Laksander
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Ja nie wiem czy wy macie jakieś problemy ze sobą czy z moimi postami...?
No chyba po to jest ten temat żeby każdy się mógł pochwalić jakie autko posiada
I tak też napisałam - nie rozumiem tych waszych loli
Poza tym w porównaniu do co niektórych posiadam TRZY A6 więc mam się czym pochwalić i nie muszą być wieśniacko stuningowane żeby powiedzieć że jest "niezwykła" Zrobiłam już kilka zdjęć więc jak tylko je zgram to wrzuce Może jeszcze komuś się spodoba moja jakże ZWYKÂŁA A6
Zapomniałam dodać:
Audi A6 C6 LIFT 2009r
ZWYKÂŁA 2.0 TDI
Automat
To wszystko
No chyba po to jest ten temat żeby każdy się mógł pochwalić jakie autko posiada
I tak też napisałam - nie rozumiem tych waszych loli
Poza tym w porównaniu do co niektórych posiadam TRZY A6 więc mam się czym pochwalić i nie muszą być wieśniacko stuningowane żeby powiedzieć że jest "niezwykła" Zrobiłam już kilka zdjęć więc jak tylko je zgram to wrzuce Może jeszcze komuś się spodoba moja jakże ZWYKÂŁA A6
Zapomniałam dodać:
Audi A6 C6 LIFT 2009r
ZWYKÂŁA 2.0 TDI
Automat
To wszystko
oto mój Sline
-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Myślałem, że 'płeć piękna' i to do tego Klubowiczka, potrafi wykazać się choć elementarną kulturą... widać byłem w błędzie...
P.S. Jak będziesz tak szybko łapać ostrzeżenia, to długo tu miejsca nie zagrzejesz... ale chyba nikt nie będzie płakał...
A niby jaki to mam problem? Jak mówisz coś do kogoś to używaj spersonalizowanych zwrotów... a nie per 'wy'... nie te czasy...Laksander pisze:Ja nie wiem czy wy macie jakieś problemy ze sobą czy z moimi postami...?
P.S. Jak będziesz tak szybko łapać ostrzeżenia, to długo tu miejsca nie zagrzejesz... ale chyba nikt nie będzie płakał...
- Laksander
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Zdaje się że zacytowałam kolege Kamilosa ale nie każdy mógł to zrozumieć...0x4B25A pisze:Myślałem, że 'płeć piękna' i to do tego Klubowiczka, potrafi wykazać się choć elementarną kulturą... widać byłem w błędzie...
A niby jaki to mam problem? Jak mówisz coś do kogoś to używaj spersonalizowanych zwrotów... a nie per 'wy'... nie te czasy...Laksander pisze:Ja nie wiem czy wy macie jakieś problemy ze sobą czy z moimi postami...?
Ao kulturze nie mam z kim tu porozmawiać z resztą nie po to się tu zarejestrowałam...
p.s
ja nie potrzebuje tu nic grzać i również nie będę płakała za wami...
oto mój Sline
Koleżanko, co do rozmów o kulturze to możesz tutaj z wieloma osobami porozmawiać, to po pierwsze. Po drugie masz trzy A6 ok ale jak widzę jeździsz Passatem, przynajmniej tak wynika z opisu:). Fotek zero, cóż nie dziw się więc, że jesteś traktowana z pewnym przymrużeniem oka:) i nie napinaj sie tak bo to szkodzi urodzie. Pozdrawiam
było: Skoda Superb 1.8T
jest: Audi A6C6 4.2 Quattro (nareszcie!!!!)
BMW e65 760 oddalem zonie:):):):):)
jest: Audi A6C6 4.2 Quattro (nareszcie!!!!)
BMW e65 760 oddalem zonie:):):):):)
-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
- Laksander
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Z Tobą widzę że można porozmawiać , bo jako pierwszy mnie grzecznie skrytykowałeśbullmania pisze:Koleżanko, co do rozmów o kulturze to możesz tutaj z wieloma osobami porozmawiać, to po pierwsze. Po drugie masz trzy A6 ok ale jak widzę jeździsz Passatem, przynajmniej tak wynika z opisu:). Fotek zero, cóż nie dziw się więc, że jesteś traktowana z pewnym przymrużeniem oka:) i nie napinaj sie tak bo to szkodzi urodzie. Pozdrawiam
Wpisałam że jeżdżę passatem bo to moje kolejne auto którym się poruszam oprócz Audi
Mam już zdjęcia A6 Sline zaraz będą ,a tej nowej po lifcie wrzuce jak kupię zderzak i wstawiękamilos_69 pisze:Laksander
Wstaw po prostu zdjęcia tej poliftowej c6. A obiecuje że nikt się już nie będzie nad Twoimi wpisami znęcał xO
I nie opuszczaj nas proszę. Masz fanów na tym forum xDDD
[ Dodano: 2012-03-06, 22:51 ]
Jeszcze kilka słów dla tych co nie wierzyli...
jak już pisałam
3.0 tdi quatrro
pneumatyka
distronic
navi
elektr + pamięć foteli
parktronic przód i tył
pakiet led wewn i zewn
tapiccerka i podsufitka Sline
fotele Sline skóra + materiał
fotochrom lusterka