wypasik bardzo ładny
tylko w profilu zmieĂą to S6 na A6 :P
Ja też KOCHAM te fotele - są super w zimie bo nie zamarzają jak skóra no i latem dupka się nie przykleja do siedzeniabullmania pisze:Laksander auto piękne, zazdroszczę foteli, niestety mam pełną skórę:(
Po pierwsze to kwestia gustu a po drugie to chyba zazdrość przez Ciebie przemawiaRASUK pisze:te felgi w tym kolorze na tle nadwozia to jest katastrofa! Jak mozna tak auto skrzywdzic..?
Cóż za poprzednie zachowanie chyba powinnam przeprosić - obiecuje że to się więcej nie powtórzy0x4B25A pisze:Nie był bym tego taki pewien, bo zaprezentowane zachowanie w tym temacie, nie pasuje do kobiety...olimpus104 pisze:Przebiegla,kobitka
Nie życzę sobie takich tekstów - powiewa mi tu zapalonym gówniarzem, któremu tatuś zasponsorował samochodzik do zabawy na dodatek anglika bo taniej wyszedł... Zapewne to Twoje pierwsze i ostatnie auto dlatego gdy ktoś ma troszkę więcej od Ciebie to pojawia się zazdrość w formie nieciekawych postów mnie jakoś to nie rusza więc nie wypowiadaj się więcej w tym temacie...RASUK pisze:babochlop? <szok>
albo transformers..?
Jestem kobietą - mam na imię Gabriela - matka małej Dominisi i żona użytkownika Audiolekbullmania pisze: 0x4B25A, fakt śmierdzi to handlarzem do tego kłamczuszkiem płciowym:)
RASUK pisze:nie wiem czy znalazlaby sie tu na forum choc jedna osoba ktora by pozazdroscila chinskich 17 calowych felg.Laksander pisze:zazdrość przez Ciebie przemawia
tak ogolnie na Twoim miejscu to bym chyba odpuscil, ewentualnie zaloz nowe konto, zmien nicka i sprobuj od nowa..