Witam drodzy koledzy.Mój problem wygląda następująco.Podczas wyjazdu do pracy do Holandii na trasie zauważyłem zaparowane szyby w samochodzie.Klima przestała działać?Kilkukrotne jej włączenie i wyłączenie nie przyniosło żadnego skutku.Dalej nie dmuchała.Więc zacząłem się bawić rodzajami nawiewów na górę ,dół i środek.Włączyłem eco i dalej nic.Ustawiłem więc ręcznie siłę nawiewu i usłyszałem dziwny dzwięk.Wydobywał się on spod schowka pasażera.Dmuchawa pracowała jednak tak jakby była zatkana i nie mogła podać powietrza do środka.Włączyłem auto i zostawiłem ją w spokoju.Po jakimś czasie sama zaczęła pracować normalnie.W holandii podłączyłem laptopa i polski vag 4.9 i pokazały mi się błędy
1.Przeaznik dmuchawy J323- nie osiągnięta wartość adaptacji i
2.Dmuchawa ciepłego powietrza tył V47-brak sygnału.
Wykasowałem te błędy i przez chwilę było ok.Przedwczoraj wróciłem do kraju i nawiewu nie było przwie wogóle.Na 1400km działała może przez 300km.Co za tym idzie nie było też ogrzewania

w samochodzie.W domu podłączyłem laptopa i dalej te same błędy.Za 2 tygodnie muszę wracać lecz wcześniej muszę naprawić tą usterkę.Proszę o pomoc.Czy to wina dmuchawy,panelu czy może przekaznika dmuchawy.Miał ktoś ten problem.Jakieś pomysły???Czekam z niecierpliwością.