.
 .  mam 2 lata swoja 6-ke i nigdy nic mi sie nie psulo,ale nagle zaczelo..
 ..
 .. wydaje mi sie ze padly walki rozrzadu,nie odpala i slychac glosne stukanie..zobaczymy co powie mechanik,ale chcialem sie zapytac jakie sa koszta takiej wymiany?...
 .
 .   ..
 ..  ,jutro jade do magika i niech stwierdza co jest,jak okaze sie taka duza cena to bede myslal nad wymiana silnika
   ,jutro jade do magika i niech stwierdza co jest,jak okaze sie taka duza cena to bede myslal nad wymiana silnika  ...a jak juz bym to robil to bym chcial 180KM bez osprzetu i teraz pytanie...czy turbina,pompa,wtryski a moze cos jeszcze (bo w mojej 150-ce nie ma wtrysku sterujacego) beda pasowaly do wersji 180 konnej?...
 ...a jak juz bym to robil to bym chcial 180KM bez osprzetu i teraz pytanie...czy turbina,pompa,wtryski a moze cos jeszcze (bo w mojej 150-ce nie ma wtrysku sterujacego) beda pasowaly do wersji 180 konnej?...
nie strasz człowiekaWałki, hydraulika + kompletny rozrząd to jakieś 5-6 tyś. pod warunkiem że nie dojdą jeszcze inne rzeczy, no i jeżeli nie robisz tego sam to dolicz robociznę.
 komplet (wałki ,popychacze,dżwigienki ) RUVILLE 2450zł
 komplet (wałki ,popychacze,dżwigienki ) RUVILLE 2450zł
 ciagle nie maja czasu..
  ciagle nie maja czasu..  .  ale ze wstepnych badan wyniklo ze ukrecilo sie i urwalo kolko napedzajace po prawej stronie walki(cos musialo zblokowac ktorys walek)spadl w tym momencie pasek i nie wiadomo jakiego barabanu narobilo pod pokrywami,najgorsze jest to ze to sie stalo w czasie jazdy
 .  ale ze wstepnych badan wyniklo ze ukrecilo sie i urwalo kolko napedzajace po prawej stronie walki(cos musialo zblokowac ktorys walek)spadl w tym momencie pasek i nie wiadomo jakiego barabanu narobilo pod pokrywami,najgorsze jest to ze to sie stalo w czasie jazdy  . wciaz czekam na dokladna ocene szkod i koszta roboty.. pzdr.
 . wciaz czekam na dokladna ocene szkod i koszta roboty.. pzdr.
a ty myślisz , że za ile kupisz sinik z literką "B" na początku. Za symboliczną złotówkęsokżystaj z okazji i wymień cału słupek na kturyś z poprawionych BAU,BDG,BDH,BCZ napewno wyjdzie taniej jak remont
twojego zarżniętego