[A6 C5]Xenony w miejsce przeciwmgielnych
- kylo99
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Adam
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI AEL 140KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
[A6 C5]Xenony w miejsce przeciwmgielnych
panowie zastanawiam sie nad xenonami w miejsce halogenow.
Ile i gdzie to mozna zakupic no i za skolko?
Znajoma ruska wstawila w bmw 330ci i powiedziala ze ze stanow sprowadzone i wynioslo ja 200funa.
osobiscie niewierze.
jakie wasze opinie i sugestje na ten temat???
Proszę poprawnie nazywać tematy
Ile i gdzie to mozna zakupic no i za skolko?
Znajoma ruska wstawila w bmw 330ci i powiedziala ze ze stanow sprowadzone i wynioslo ja 200funa.
osobiscie niewierze.
jakie wasze opinie i sugestje na ten temat???
Proszę poprawnie nazywać tematy
Ostatnio zmieniony 02 cze 2008, 10:48 przez kylo99, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A6 / A7
- arturro_A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- arturro_A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
oprocz tego ze wlepia ci mandat ze jazde na przeciwmgielnych to niccensored pisze:Jak sie bedziesz bounsowal po miescie czasami z wlaczonymi wieczorem , to mysle , ze nie przyczepia sie , a nawet jesli to co ci zrobia

podobno absorbuja wiecej uwagi kierowcow jadacych z naprzeciwka i stad ta niechec do aut z zapalonymi chalogenami.censored pisze:a innych kierowcow nie oslepia bo halogenki jak wiadomo swieca bardziej w dol
Witam ,
Troche odświeże temat....
Ktoś z was wsadzał ze Xenonki w przeciwmgielne do A6
bo wszytsko super fajnie , ale mam dziwne wrażenie że żarnik się niezmieści ( na długość w klosz halogenu ...
chyba że sie myle prosze o odpowiez bo noszę sie z zamiarem założenia właśnie H.I.D.-ów w halogeny....
Pozdrawiam
Troche odświeże temat....
Ktoś z was wsadzał ze Xenonki w przeciwmgielne do A6

Pozdrawiam
Ja dwa tygodnie temu, przy okazji wymiany zderzaka RS6, zamontowałem HIDy H7 w przeciwmgielne i to co niektórzy wypisują to jakieś głupoty.
Przeciwmgielne z HIDami wogóle nie oślepiają!!!
ÂŚwiecą na dół i boki,
ale na wszelki wypadek jeżdziliśmy z bratem na dwa samochody, żeby się przekonać czy wszystko jest OK i ... nic nie oślepia.
Kupiłem żarniki 8000K w mijania, takie same HIDy i efekt jest przepiękny - dają białe światło z błękitną poświatą .
Polecam efekt jest przepiękny.
pozdr
Przeciwmgielne z HIDami wogóle nie oślepiają!!!
ÂŚwiecą na dół i boki,
ale na wszelki wypadek jeżdziliśmy z bratem na dwa samochody, żeby się przekonać czy wszystko jest OK i ... nic nie oślepia.
Kupiłem żarniki 8000K w mijania, takie same HIDy i efekt jest przepiękny - dają białe światło z błękitną poświatą .
Polecam efekt jest przepiękny.
pozdr
Wsiadłem w samochód brata i poprosiłem żeby jechał za mną w różnych odległościach moim Audikiem i przeciwmgielne w żaden sposób nie oślepiały.
Im odległość między nami była większa tym miałem wrażenie bardziej rozświecają się mijania a wytracają przeciwmgielne które z dużej odległości stały się tylko małymi lekko świecącymi punktami.
Mam nadzieje że moje doświadczenie sie przydało jeżeli ktoś się wach założyć HIDy w AUDI.
Pozdrawiam
Im odległość między nami była większa tym miałem wrażenie bardziej rozświecają się mijania a wytracają przeciwmgielne które z dużej odległości stały się tylko małymi lekko świecącymi punktami.
Mam nadzieje że moje doświadczenie sie przydało jeżeli ktoś się wach założyć HIDy w AUDI.
Pozdrawiam
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: A6 Forum
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 TFSI 300KM
- Paliwo: Benzyna+LPG
A myślał ktoś o czymś takim?
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=590129156
W sumie tańsze, prostsze, a efekt powinien być podobny
Artoone, w sumie to czy xenonki w przeciwmgielnych będą oślepiały dużo zależy od tego jak się je zamontuje i jak umiejscowione są te lampki :-P W twoim autku od razu widać, że nie będą oślepiać, bo są na tyle schowane, że promień światła nie ma szans wyjść w górę :mrgreen:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=590129156
W sumie tańsze, prostsze, a efekt powinien być podobny

Artoone, w sumie to czy xenonki w przeciwmgielnych będą oślepiały dużo zależy od tego jak się je zamontuje i jak umiejscowione są te lampki :-P W twoim autku od razu widać, że nie będą oślepiać, bo są na tyle schowane, że promień światła nie ma szans wyjść w górę :mrgreen: