Trzeba podpiąc komputer ale może być to zepsuty sterownik abs albo któryś z czujników . Co do wyciągania kasy z nadleśnictwa to jest ciężka sprawamonapiastoof pisze:ciągle kontrolka od ESP i ABSu

Nadleśnictwo odpowiada tylko za płody rolne za wypadki odpowiada zarządca drogi czytałem o tym kilka razy sprawa nie do wygrania ...Rocku a czemu Ty sie nie starasz o zwrot kasy z nadlesnictwa z tamtego terenu? no chyba ze 2,5 tysiaka to dla Ciebie pikus ^^
To cały tydzień robił koleśmarvin pisze:wysłałem w poniedziałek o 14 w piątek o 16 zegary były u mnie
Tak to jest takie odbijanie piłeczki po prostu skurwy.... szkoda gadaćmarvin pisze:Nadleśnictwo odpowiada tylko za płody rolne za wypadki odpowiada zarządca drogi czytałem o tym kilka razy sprawa nie do wygrania ...
marvin pisze:Nadleśnictwo odpowiada tylko za płody rolne za wypadki odpowiada zarządca drogi czytałem o tym kilka razy sprawa nie do wygrania ...Rocku a czemu Ty sie nie starasz o zwrot kasy z nadlesnictwa z tamtego terenu? no chyba ze 2,5 tysiaka to dla Ciebie pikus ^^
Majkel - 133zł i FIS jak nowy![]()
wysłałem w poniedziałek o 14 w piątek o 16 zegary były u mnie