PRZYPOMINAM ÂŻE SPOTY W KRAKOWIE SÂĄ NORMALNIE KROKUS GODZ. 20:00
[ Dodano: 2013-07-08, 14:53 ]
Spoty odbywają się co tydzień o godzinie 20:00 na parkingu otwartym!! (od strony parkingu poziomowego) o ile pogoda pozwala , inaczej na parkingu poziomowym w Centrum Handlowym Krokus(dawne Geant) na ul. Bora Komorowskiego.
Proszę pamiętać , ze spoty są ZAWSZE co tydzień!! niezależnie od tego kto i ile nas będzie
U nas są najlepsze spoty ,wspaniali ludzie i ich samochody ,dobra zabawa ,zawsze jest pozytywnie
[ Dodano: 2013-09-23, 23:52 ]
TO był dla mnie najzajebistrzy spot na jakim byłem!!! Ludzie i atmosfera prima sort!!!
Seba mam nadzieję że mnie nie zgłosisz do opieki społecznej i nie odbierzesz mi praw rodzicielskich...
Podawanie wypłaty w wartości brutto
To jak podawanie długości członka razem z długością kręgosłupa...
tak aktualne najlepiej śledzić na fb co się dzieje a tym czasem chciałbym w imieniu Audi 80 Klub Polska zaprosić na wspólny zlot Audi 1-3/08
Bedzie to trzydniowa forma zlotu tzn. piątek ok 16.00 spotykamy sie na Bora, o 17.00 lecimy na kryspinów, zostajemy na cala sobote, Niedziela to czas na regeneracje sił
Miejsca jest spoooro, duza plaza , spory parking, droga taka sobie, ale chło0paki na glebie dawali rade, w razie czego jest parking pod karczma Rohatyna , u góry
Mozna zabrac namioty, ewentualnie nocleg w aucie, domków niestety tam nie ma, ale sa noclegi w samym Kryspinowie.
Sklep (delikatesy Centrum lub Lewiatan) jest 300m od wjazdu na teren Zalewu, jak ktos dobrze zbajeruje kolezanke przy bramie wjazdowej to bedzie mogł wjezdzac kilka razy płacąc tylko raz za wyjazd. na terenie zalewu jest mnóstwo barów, knajpek i innych atrakcji, sa kiełbaski zapiekanki, osobiscie polecaam Steki po drugiej stronie zalewu przy drodze na Cholerzyn :mrgreen:
Na terenie zalewu oczywiscie
-Rowerki wodne
-Kajaki
-windsurfing
-wakeboarding
-PLUM do wody ( dla odwaznych) :mrgreen:
Filmiki ze zlotu
Co do miejsca, sprawdzona miejscówka KRYSPINÓW k. KRAKOWA
:arrow: Prosty dojazd z Krakowa (zalew znajduje sie przy głownej trasie Krakow :arrow: Balice)
:arrow: zalew w ktorym mozna studzic emocje
:arrow: zaplecze gastronomiczne, jakies tam sanitarne...
:arrow: nie bedzie problemu zeby siedziec tam cała noc, i bawic sie,rozmawiac, pic i smiac sie do woli
:arrow: sasiedztwo łona natury :mrgreen:
:arrow: Dla spragnionych extremalnych wrazen dostepny Wakeboarding i Plaza Nudystów :mrgreen:
Jedynym chyba minusem tego miejsca jest to iz wjazd na teren zalewu Kryspinów jest płatny (10pln auto+12 pln za kazda osobe) do godzin wieczornych, tj do ok 20.00
Przez ostatnie dwa lata wjezdzalismy za Marne 10 zł od całego auta, wiec mysle ze bedzie dobrze :mrgreen: Miejsca jest spoooro, duza plaza , spory parking, droga taka sobie, ale chło0paki na glebie dawali rade, w razie czego jest parking pod karczma Rohatyna , u góry
Mozna zabrac namioty, ewentualnie nocleg w aucie, domków niestety tam nie ma, ale sa noclegi w samym Kryspinowie.
Sklep (delikatesy Centrum lub Lewiatan) jest 300m od wjazdu na teren Zalewu, jak ktos dobrze zbajeruje kolezanke przy bramie wjazdowej to bedzie mogł wjezdzac kilka razy płacąc tylko raz za wyjazd. na terenie zalewu jest mnóstwo barów, knajpek i innych atrakcji, sa kiełbaski zapiekanki, osobiscie polecaam Steki po drugiej stronie zalewu przy drodze na Cholerzyn :mrgreen:
Mozna zabrac ze soba grilla, NIE PALIMY OGNISK!!!
ŻĄDASZ CZYSTOSCI, ZACHOWAJ JA SAM!!!
NA SMIECI SA SPECJALNE POJEMNIKI, NAZYWAMY JE "KOSZ", tam wrzucamy wszelki syf.
Na terenie zalewu oczywiscie
-Rowerki wodne
-Kajaki
-windsurfing
-wakeboarding
-PLUM do wody ( dla odważnych)
1. Spocimy sie w PIĄTEK na ul.Bora komorowskiego pod Krokusem od 16-17. pogaduchy, ewentualnie zakupy na grilla/ ognisko i ewentualny lans na Kryspinów ok 17:00(prawdopodobnie trzeba bedzie zapłacic za wstep).
SPOTYKAMY SIE O 16 NA BORA vis'a vis Wjazdu na parking wielopoziomowy (max najbliżej stacji Bp)
Ważne info dla nisko latających... zrobili nowa drogę, co prawda kamienista, ale nie ma juz kraterów jak rok temu
Usypano już nowa plaże w miejscu naszego poprzedniego urzędowania... niektórzy już ja widzieli
niestety trawnika brak...
Murzynoooo, ustaw, popraw twój profil! Masz Trabanta czy Audi? Rok 1957? Silnik elektroczny? Ile wat? Napęd wodorowy? Twoje imię Murzyn czy Mundek? itd! Czizas! To jest naprawdę proste.
2007-12-08, Doc / Andrzej - założyciel jako pierwszy, największy, znany forum Audi A6 / A7 w Polsce. Kontakt z redakcją.