z fusow chyba wrozycie... cos wisi w powietrzu... zbieram graty i jak sie uda to bedzie grubo <szok>
W UK jest impreza 7 sierpnia Audis In The Park na ktora sie wybieram z tutejszym klubem i chce zdazyc ze wszystkim ale na razie cisza zeby nie zapeszac...
pare dni temu sciagnolem znaczek A6 z tylnej klapy. Operacja prosta, suszarka ze 2-3minuty max heat, minimum obrotow wentylatora, pozniej delikatnie podawzenie (uzylem takiego patyczka drewnianego od zony do pedicures))) pozniej zmycie kleju (white spirit) troche jakiejs pasty lekko scierajacej bo w tych zakamarkche znaczka osadzil sie dosyc mocno brut, pozniej jakis srodek do polerki i jak nowe.
Po pierwsze sa Bi-xenony skretne z LEDami z RS6, operacja byla troche skomplikowana. Wymagalo to wymiany modulu mocy i modulu pozomowania od xenonow, ktory obsluzy xenony skretne + typowa kabelkologia. O ile z tym drugim nie bylo problemu to z modulem mocy okazalo sie nie tak latwo. Ja mialem HW:4F0 907 279A SW: 4F0 910 279A wiec kupilem taki z K na koncu. Jak sie okazalo K nie obsluguje elektrycznej kierownicy wiec poszukiwania dalej. W gre wchodzily 2 moduly J i N, N odpadl bo to do wersji poliftowej, czyli lusterka z kierunkami a ja nie chce zmieniac lusterek. Pozostal modul J (dedykowany chyba tylko jedynie do S6) i taki kupilem, ale problem powstal taki ze S6 ma LEDy w zderzaku, ktroe sie nie przygaszaja przy wlaczony kierunkowskazie. Wiec mam lampy RS6, ktore nie przygaszaja przy kierunku, pozycyjny oczywiscie przygasa
ale na tym nie koniec bo po prawie 5 tygodniach od momentu zlozenia zamowienia (mialo byc 2-3 tygodni) zostal zalozony wydech Milltek-a yupi.
To jak auto sie zmienilo jest nie do opisania, moj kolega ktory wczoraj ogladal auto powiedzial ze woz zostal dopelniony dzieki temu co slychac a dzwiek auta jest powalajacy z nog, poprostu to burza z piorunami. Musze powiedziec ze dzieki podwujnemu szklenu auta w srodku nie ma tragedii a jak just cruising to jest cichutko jak makiem zasial.
Probowalem wczoraj zrobic film ale tak wialo w Londynie ze kamera lapala tylko wiatr wiec trzeba poczekac.
I jeszcze wymienione sa wszystkie wewnetrzne lampki na LED bo mimo pakietu oswietlenia wewnetrznego tylko lampki oswietlajace nogi i listwy oswietleniowe w drzwiach byly oryginalnie na LEDach. Mala rzecz a cieszy.