[2.6 150KM ABC] brak mocy powyżej 4,8 tys. obr.
- sky_walker1
- Forum Audi A6 / A7
Mam takie pytanko
Stojąc przodem do silnika po prawej stronie z przepustnicy wychodzi wężyk i tu mam pytanko gdzie on dokładnie powinien być podłączony???
Jak nie byłby to problem to proszę o zdjęcie
Mam taki sam problem z obrotami jak ten gościu w A4
Obroty porostu nie wracają tylko spadają poniżej 650rpm

Stojąc przodem do silnika po prawej stronie z przepustnicy wychodzi wężyk i tu mam pytanko gdzie on dokładnie powinien być podłączony???
Jak nie byłby to problem to proszę o zdjęcie

Mam taki sam problem z obrotami jak ten gościu w A4
Obroty porostu nie wracają tylko spadają poniżej 650rpm

- sky_walker1
- Forum Audi A6 / A7
Mam takie pytanko
jesli masz na mysli ten wężyk w oplocie to jest od podciśnienia i biegnie do tgz.skrzyni rezonansowej zasysanego powietrza.ta czarna pucha która siedzi na przepustnicy.werzyk wchodzi od spodu skrzynki i ma znaczenie wiec jesli ci sie wypiol to go wcisnij na miejsce
jesli masz na mysli ten wężyk w oplocie to jest od podciśnienia i biegnie do tgz.skrzyni rezonansowej zasysanego powietrza.ta czarna pucha która siedzi na przepustnicy.werzyk wchodzi od spodu skrzynki i ma znaczenie wiec jesli ci sie wypiol to go wcisnij na miejsce
- sky_walker1
- Forum Audi A6 / A7