Moje wyjątkowe c5 z dużym grilem...
-
- Forum Audi A6 / A7
Voytec pisze:własnie o to chodzi ale jak zakrawa na agrotuning to już przesada i wręcz należy takie wybryki negatywnie komentowaćSzula298 pisze:w modach chodzi właśnie aby być orginałem a nie kopiować wszystkiego jak inni...
Znam przpadek z autopsji pewnego klubowicza ktory po paru spotach rozstał sie ze szpetnymi dodatkami i wkroczył na droge prawdziwego kunsztu upiększania swojego auta
A czym dla ciebie Voytec jest ten "agrotuning"?? Bo dla mnie 75 procent tak chwalonego przez was sposobu upiękaszania aut zajeżdża wiochą... Wszyscy robią to samo!! Czasami zdażają się naprawdę indywidualiści którzy potrafią się wyłamać i dla nich pełen szacunek.
A jeśli masz ochotę zobaczyć "agrotuning" naprawde to przejedź się np. na mazury do byłych PGR. Tam też tuningują sobie auta... Tylko żeby nie zrobiło Ci się głupio jak znajdziesz tam wiele elementów które są dla Ciebie "kunsztem"
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tadeusz
- Moje auto: A6 C7
- Rocznik: 2014
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0TDI CGLC 177KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
gadamy bo zazdraszczamy człowieku , piszemy bo nie jestesmy jak ten ktos nie w temacie i sie orientujemy ze to nie C5 ani C6 .robak26 pisze:kamilholland1, jak gadają to zazraszczają. He,he...
Wykonanie pierwsza klasa.
Podziwiam, bo nie wziął bym się nigdy za coś takiego.
Mi się bardzo podoba.
Jestem pod wrażeniem.
Ktoś "nie w temacie" w życiu by się nie zorientował.
Szacun za wykonanie i precyzję.
Baw się tym. To twoje.
Pozdrawiam.
Tyle stron krakania na chlopaka bo poszedl po bandzie zeby sie wyrozniac... U mnie po miescie jezdzi tez srebrne C5 z duzym grilem tylko ze w sedanie i ma te lampy ala R8 i powiem wam szczerze ze jak go widze jak leci z daleka albo w lusterku to wyglada to bardzo ciekawie.
Kazdy jeden z nas ma inny gust i juz. To tak jak 80 % ludzi ktorzy kracza ze felga 18'' to jest poprostu gigant i jezdzi sie strasznie a najlepiej to wsadzic max 16 i nie przesadac nigdy nie jezdzilo na takim kole tylko slyszalo jak ktos komus powiedzial ze na tym sie jezdzi tragicznie.
Twoje auto ma cos w sobie i juz. Jest git
Kazdy jeden z nas ma inny gust i juz. To tak jak 80 % ludzi ktorzy kracza ze felga 18'' to jest poprostu gigant i jezdzi sie strasznie a najlepiej to wsadzic max 16 i nie przesadac nigdy nie jezdzilo na takim kole tylko slyszalo jak ktos komus powiedzial ze na tym sie jezdzi tragicznie.
Twoje auto ma cos w sobie i juz. Jest git
A mi sie nie podoba i nie zazdroszcze. ale to nie moje auto i nie moja duma/problem. . Ja osobiscie wole dobre kolo, glebe i delikatne dodatki niz robienie na sile c5 na c6.
Wiec "wolnosc tomku w swoim domku" i po prostu niektorym sie to podoba innym nie.
Niektorzy tez lubie takie grille w mondeo i polo , inni lexus looki i lusterka m3look a jeszcze innym wydaje sie ze 17" na polskie drogi to za duzo. Ile ludzie tyle gustow i opinii na temat wszystkiego .
Wiec "wolnosc tomku w swoim domku" i po prostu niektorym sie to podoba innym nie.
Niektorzy tez lubie takie grille w mondeo i polo , inni lexus looki i lusterka m3look a jeszcze innym wydaje sie ze 17" na polskie drogi to za duzo. Ile ludzie tyle gustow i opinii na temat wszystkiego .
Bylo: a4 b5 1.9tdi 140KM, TT 1.8T 180KM, S6 C5 4.2 340KM, S6 C6 5.2 435KM, A8 D3 4.2 334KM
Jest: Corvette C6 6.0 404KM https://a6klub.pl/viewtopic.php?t=61875
Jest: Corvette C6 6.0 404KM https://a6klub.pl/viewtopic.php?t=61875
- wujek 2Pac
- Forum Audi A6 / A7
Wiec tak, o gostach ponoc sie nie dyskutuje... ale o bezgusciu chyba juz mozna
Wstyd by mi bylo wyjechac tym z garazu,a co dopiero w Holandii gdzie spoleczenstwo jest bogatsze, tam to dopiero musza spogladac na tego mutanta z niezlym politowaniem.
A jesli to mial byc jakis tjun, no to tez juz ta epoka minela...
Auto idealnie komponuje sie z nasza opinia w tamtych rejonach.
Teraz jeszcze z praktycznego punktu widzenia, to chyba auto juz nie do sprzedania... no chyba, ze do sasiedniej gminy
Jeszcze moze gdyby bylo cale auto odpicowane to moglbym sie zastanowic, a nie wszczpiony grill i juz swieto lasu
Wstyd by mi bylo wyjechac tym z garazu,a co dopiero w Holandii gdzie spoleczenstwo jest bogatsze, tam to dopiero musza spogladac na tego mutanta z niezlym politowaniem.
A jesli to mial byc jakis tjun, no to tez juz ta epoka minela...
Auto idealnie komponuje sie z nasza opinia w tamtych rejonach.
Teraz jeszcze z praktycznego punktu widzenia, to chyba auto juz nie do sprzedania... no chyba, ze do sasiedniej gminy
Jeszcze moze gdyby bylo cale auto odpicowane to moglbym sie zastanowic, a nie wszczpiony grill i juz swieto lasu
Widze, że dużo zazdrośników tutaj, ale chociaż pośmiać się można z polaczKUF.
Wujku pac, ty nawet w swojej bryce zawieszenia nie wymieniasz więc o in-pro możesz pomarzyć co najwyżej. Tak wynika z tego co pisałeś w moim temacie.
Wujku pac, ty nawet w swojej bryce zawieszenia nie wymieniasz więc o in-pro możesz pomarzyć co najwyżej. Tak wynika z tego co pisałeś w moim temacie.
Ostatnio zmieniony 21 maja 2011, 15:11 przez Reyes, łącznie zmieniany 2 razy.
- -=Rafal=-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Moje auto: A6 C5
- Rocznik: 1999
- Silnik: 2.5TDI BFC 163KM
- Skrzynia: Manual
wujek 2Pac, no ale nie tak ostro
Kolega jest podjarany swoim cacuszkiem i ok. Niech mu tak będzie.
Jak dla mnie to z boku to auto przypomina jakiegoś złamasa, albo psa z wydłużonym pyskiem. W C6 to ładnie wygląda, bo całe C6 jest obłego kształtu z przodu. A tu? Grill ładny, opływowy, a zderzak i lampy wystające No ludu litości. No ale.. Jest supcio Naprawdę pięknie, bo chyba to kolega chciał usłyszeć, wstawiając te zdjęcia.
Kolega jest podjarany swoim cacuszkiem i ok. Niech mu tak będzie.
Jak dla mnie to z boku to auto przypomina jakiegoś złamasa, albo psa z wydłużonym pyskiem. W C6 to ładnie wygląda, bo całe C6 jest obłego kształtu z przodu. A tu? Grill ładny, opływowy, a zderzak i lampy wystające No ludu litości. No ale.. Jest supcio Naprawdę pięknie, bo chyba to kolega chciał usłyszeć, wstawiając te zdjęcia.
- wujek 2Pac
- Forum Audi A6 / A7
- -=Rafal=-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Moje auto: A6 C5
- Rocznik: 1999
- Silnik: 2.5TDI BFC 163KM
- Skrzynia: Manual
ja też nie wymieniłem i co? Co ma piernik do wiatraka?Reyes pisze:nie wymieniasz i rozrządu
Ja się ostatnio spotkałem pierwszy raz z przychylnymi opiniami na temat mojego samochodu.. Wychodzę z bloku i patrze stoi 4 typa i debatuje coś nad moim samochodem. Co do czego przyszło to im się strasznie spodobał i nie mogli się napatrzeć. I uważaj Reyes, zdradzę Ci sekret, nie wymieniłem w nim rozrządu, więc nie może się podobać innym? Lol
- wujek 2Pac
- Forum Audi A6 / A7
-=Rafal=-, przeca nie bylo ostro
I nie zmienialem rozrzadu, bo przebieralem w ofertach i wybralem egzemplarz z dopiero co wyminionymi paskami i olejami.
Czasem wystarczy troszke pomyslec przed zakupemi i swiat od razu jest piekniejszy
Polecam
I nie zmienialem rozrzadu, bo przebieralem w ofertach i wybralem egzemplarz z dopiero co wyminionymi paskami i olejami.
Czasem wystarczy troszke pomyslec przed zakupemi i swiat od razu jest piekniejszy
Polecam
Ostatnio zmieniony 21 maja 2011, 15:15 przez wujek 2Pac, łącznie zmieniany 2 razy.
mnie również się podoba taki mod - new face A6.....
mdli mnie , jak jeden i ten sam user powtarza się się w swoich postach "gleba, gleba, nakładki w kolorze i fele..." przecież każdy ma reprezentować swój, indywidualny styl.....
agrotuning dla mnie to np. spojler na bagażniku lub zielone, niebieskie światło w stylu ufo
dla mnie taki grill a reszta może sobie tylko pozazdrościć
mdli mnie , jak jeden i ten sam user powtarza się się w swoich postach "gleba, gleba, nakładki w kolorze i fele..." przecież każdy ma reprezentować swój, indywidualny styl.....
agrotuning dla mnie to np. spojler na bagażniku lub zielone, niebieskie światło w stylu ufo
dla mnie taki grill a reszta może sobie tylko pozazdrościć
było Audi B4 80 2.0, było Audi A4 1.9...
jest A6 1.9
jest A6 1.9