Moje wyjątkowe c5 z dużym grilem...
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
Czuje się urażony twoja wypowiedzią, koledzy wyżej tylko wypowiedziali SWOJÂĄ! Opinie na temat twojego bolidu, Kazdy patrzy inaczej a ty odrazu wyjezdzasz z "buzią na wszystkich"kamilholland1 pisze: Wydaje mi się że przez niektórych fanów tradycyjnego c5 przemawia po prostu zazdrość, bo stać ich na tanie przeróbki w stylu podświetlane klamki , trochę LEDów itp...
pozdrawiam serdecznie
bedziesz musial z tym zyc......Dorianek pisze: Czuje się urażony twoja wypowiedzią,

przeczytaj kolego dokladnie.napisal wyraznie niektorych...
czym innym jest porownanie do wstydu czy obciachu a czym innym stwierdzenie nie podoba mi sie wole tradycyjny seryjny przod.
mysle a nawet jestem pewien ze kolega piszac ze stac ich tylko na ledy mial na mysli polot fantazje i dobre pomysly a nie zasobnosc portfela
-
- Forum Audi A6 / A7
Bez urazy kolego... Ja też tylko wyraziłem swoją opinię na temat opini jakie spotyka się na tym forum nadzwyczaj często, a jak już wspomniałem nigdy nie spotkałem się z krytyką mojego audi w życiu codziennym...Dorianek pisze:Czuje się urażony twoja wypowiedzią,
Skąd to może wynikać??
Ale spoko

[ Dodano: 2011-05-20, 15:30 ]
Trafiłeś w sedno mojej wypowiedzi!!!! Nie chodzi kto ile kasy włożył, ale o to co zrobił... Nie sztuką jest zamawiać z allegro jakieś dodatki które powoli ma większość aut... To już staje się nudne! Ja podobnego do mojego audi nigdy nie spotkałem! Wiem że zmienianie czegoś w aucie daje satysfakcje i poczucie oryginalności o ile nie ma tego niewiadomo jak wiele osób. Czyż nie?tomkom1 pisze: jestem pewien ze kolega piszac ze stac ich tylko na ledy mial na mysli polot fantazje i dobre pomysly a nie zasobnosc portfela
- wujek 2Pac
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7