Moje wyjątkowe c5 z dużym grilem...
-
- Forum Audi A6 / A7
Moje wyjątkowe c5 z dużym grilem...
WITAM KLUBOWICZÓW!!!
Chcę się pochwalić moim a6. Jest ono z 2001r. Ma 180 konne tdi, pełne wyposażenie oprócz navi, fotele RECARO itd... Zrobione jest na S-LINE (tak mi się zdaje, bo nie dokońca jestem pewien czy to oryginalny s-line ). Ma bardzo oryginalny-dla niektórych kontrowersyjny- wygląd. A to za sprawą dużego grila jak w c6... Dla mnie całościowy wygląd auta jest super, czarne szyby, duże alu, niskie zawieszenie, agresywny przód i ten kolor znkomicie ze sobą współgrają...
Lalcia ma za sobą szereg awarii... Mianowicie ma już wymienione turbo, pompe wtryskową, remontowanego TIP TRONICA. Do tego nowy rozrząd, zawieszeniepłyny i oponki. Myślę że teraz to już tylko będę śmigał he he, a nie naprawial
Zapraszam do obejrzenia fotek!
[ Dodano: 2011-05-20, 09:21 ]
ojojoj... coś fotki źle widać... PO KLIKNIęCIU na zdjęcie jest już ok!!!
SORY JESLI COÂŚ NIE TAK WRZUCILEM
Chcę się pochwalić moim a6. Jest ono z 2001r. Ma 180 konne tdi, pełne wyposażenie oprócz navi, fotele RECARO itd... Zrobione jest na S-LINE (tak mi się zdaje, bo nie dokońca jestem pewien czy to oryginalny s-line ). Ma bardzo oryginalny-dla niektórych kontrowersyjny- wygląd. A to za sprawą dużego grila jak w c6... Dla mnie całościowy wygląd auta jest super, czarne szyby, duże alu, niskie zawieszenie, agresywny przód i ten kolor znkomicie ze sobą współgrają...
Lalcia ma za sobą szereg awarii... Mianowicie ma już wymienione turbo, pompe wtryskową, remontowanego TIP TRONICA. Do tego nowy rozrząd, zawieszeniepłyny i oponki. Myślę że teraz to już tylko będę śmigał he he, a nie naprawial
Zapraszam do obejrzenia fotek!
[ Dodano: 2011-05-20, 09:21 ]
ojojoj... coś fotki źle widać... PO KLIKNIęCIU na zdjęcie jest już ok!!!
SORY JESLI COÂŚ NIE TAK WRZUCILEM
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Forum Audi A6 / A7
Właśnie liczyłem na taki komentarz jak Twój. Jest on popularny w klubie a6. Dziwi mnie tylko czemu na żywo, zarówno w polsce, niemczech i holandii gdzie bardzo dużo przebywam spotykam się z bardzo dużym zainteresowaniem moim audi i slyszę mnóstwo opini na jego temat i są to wylącznię same SUPERLATYWY !
Wydaje mi się że przez niektórych fanów tradycyjnego c5 przemawia po prostu zazdrość, bo stać ich (intelektualnie) na tanie przeróbki w stylu podświetlane klamki , trochę LEDów itp...
Tak więc kolego Rafal100, z pełnym szacunkiem, miłej jazdy twoim zwyczajnym, jednym z wielu c5...
Wydaje mi się że przez niektórych fanów tradycyjnego c5 przemawia po prostu zazdrość, bo stać ich (intelektualnie) na tanie przeróbki w stylu podświetlane klamki , trochę LEDów itp...
Tak więc kolego Rafal100, z pełnym szacunkiem, miłej jazdy twoim zwyczajnym, jednym z wielu c5...
Ostatnio zmieniony 20 maja 2011, 15:34 przez kamilholland1, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tadeusz
- Moje auto: A6 C7
- Rocznik: 2014
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0TDI CGLC 177KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
a ty jestes fanem C5 czy C6kamilholland1 pisze:Wydaje mi się że przez niektórych fanów tradycyjnego c5 przemawia po prostu zazdrość,
[ Dodano: 2011-05-20, 10:55 ]
mozesz podac zdjecie tyłu swojego autakamilholland1 pisze: bo stać ich na tanie przeróbki w stylu podświetlane klamki , trochę LEDów itp...
-
- Forum Audi A6 / A7
Szcerze? To c5 nigdy nie chwytalo mnie za serce. Może pojedyńcze egzemplarze, wiadomo że jedne auta wyglądają lepiej bo mają jakiś tam kolor, felgi czy coś...rafal100 pisze:a ty jestes fanem C5 czy C6
Jeśli chodzi o tył to nie jest zmieniony...
[ Dodano: 2011-05-20, 11:04 ]
Dzięki pawel1, masz zdrowe podejście do tematu. Również pozdrawiam!pawel1 pisze:Myślę że będzie dużo komentarzy na temat twojego auta każdy jeździ tym co mu się podoba pozdrawiam
rafal100, hm...gdyby to audi wypuscilo scisle limitowany kit do c5 w ilosci 1000 egzemplazy to by sie o to zabijal i siedzial non stop w providencie zeby dobrac siana na to..a jak ktos wykazal sie inwencja to juz jestes na nie...podobnie sytuacja ma sie z rs2 w przypadku audi b4...tysiac sztuk tylna blenda kawalek odblaskowego plastiku.nawet bez lamp tylo wypelnienie wneki miedzy lampami osiaga cene 600-800zl.
wg mnie ciekawy projekt.c5 juz sie do tego jakos nadaje w przeciwienstwie do c4.
co do przedliftu w srodku to powiem tak...sa dwie drogi indywidualnosci.pierwsza to zmiany wewnetrzne.druga to zewnetrzne modyfikacje jak to ma przypadke tutaj..ciesze sie ze kolo nie zrezal srodka nawet na polift czy juz calkiem na c6 bo pozostal indywidualny styl modelu...na srodkek zapewne tez przyjdzie czas.
i neipisze tego jako krajan wlascciela.poprostu takie projekty dodaja uroku szarej zeczywistosci na dorgach gdzie kroluja szare biale lub czarne pojazdy roznych marek.
ja w kazdym razie jestem na tak.z zastrzezeniem ze chetnie bym obejrzal i zweryfikowal swoj poglad jesli chodzi o wykonanie i dokladnosc spasowania detali.
wg mnie ciekawy projekt.c5 juz sie do tego jakos nadaje w przeciwienstwie do c4.
co do przedliftu w srodku to powiem tak...sa dwie drogi indywidualnosci.pierwsza to zmiany wewnetrzne.druga to zewnetrzne modyfikacje jak to ma przypadke tutaj..ciesze sie ze kolo nie zrezal srodka nawet na polift czy juz calkiem na c6 bo pozostal indywidualny styl modelu...na srodkek zapewne tez przyjdzie czas.
i neipisze tego jako krajan wlascciela.poprostu takie projekty dodaja uroku szarej zeczywistosci na dorgach gdzie kroluja szare biale lub czarne pojazdy roznych marek.
ja w kazdym razie jestem na tak.z zastrzezeniem ze chetnie bym obejrzal i zweryfikowal swoj poglad jesli chodzi o wykonanie i dokladnosc spasowania detali.
Ostatnio zmieniony 20 maja 2011, 11:57 przez Forum Audi A6 ., łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A6 / A7
Zapewniam kolegę że wszysko naprawdę jest ślicznie spasowane i wygląda rodem jak z fabryki... Jak się chcesz przyjżeć to co na początku wakacji będe w pl a wtedy w olsztynie to jestem co drugi dzień więc nie ma problemu...tomkom1 pisze:ja w kazdym razie jestem na tak.z zastrzezeniem ze chetnie bym obejrzal i zweryfikowal swoj poglad jesli chodzi o wykonanie i dokladnosc spasowania detali
Srodka nie chcę zmieniać, bo mi się poprostu podoba.
Pozdrawiam
jak zobaczyłem opis pomyślałem ostra rzeźba.
No i rzeźba jest nie ma co ukrywać. Parę razy pojawiał się temat dużego grilla w C5 na tym forum i zawsze był torpedowany falą krytyki - bo i słusznie.
Nie wiedzieć czemu w twoim aucie ma to nawet ręce i nogi. Wygląda w miarę porządnie
Nie jestem fanem C5. W wielu przypadkach uważam te auto za niewypał ale twój model ma coś w sobie. Mam nadzieję że i ja kiedyś w Olsztynie przyjrzę się mu z bliska.
No i rzeźba jest nie ma co ukrywać. Parę razy pojawiał się temat dużego grilla w C5 na tym forum i zawsze był torpedowany falą krytyki - bo i słusznie.
Nie wiedzieć czemu w twoim aucie ma to nawet ręce i nogi. Wygląda w miarę porządnie
Nie jestem fanem C5. W wielu przypadkach uważam te auto za niewypał ale twój model ma coś w sobie. Mam nadzieję że i ja kiedyś w Olsztynie przyjrzę się mu z bliska.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Widząc takie <b>jadące<b> auto na pewno by mi sie podobało . Moze i ja fajnie bym sie w nim czuł . Ludzie oglądali by sie , bo A6 C6 ładne auto .
Ale jak sie czuje kierowca takiego samochodu gdy parkuje obok ori A6C6 i wychodzi razem z kierowcą tamtego auta . On patrzy , robi <b>oczy jak koń na swiatłach<b> i rzuca tekst .
Fajne auto
Ale czy to pochwała czy drwina
Ale jak sie czuje kierowca takiego samochodu gdy parkuje obok ori A6C6 i wychodzi razem z kierowcą tamtego auta . On patrzy , robi <b>oczy jak koń na swiatłach<b> i rzuca tekst .
Fajne auto
Ale czy to pochwała czy drwina
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
W starych zegarach Pół fis sie wypalał . Zamiast naprawiac wymieniłem na cały fis .kamilholland1 pisze:No widzisz... Zmieniłeś to co Ci nie pasowało...Mi nie podoba się przód c5 wiec też go zmieniłem , i to nie powód żebyś mnie zasypywał krytycznymi komentarzami...Zachowujesz się jak zagorzały zwolennik oryginalności, a sam coś zmieniasz