Zlot majowy 30.04 - 3.05
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Artur
- Moje auto: 100 C4
- Rocznik: 1992
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0TDI 204KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
[ Dodano: 2011-05-04, 10:51 ]
Całe szczęście, że pojechaliśmy dzień wcześniej (30.04.) bo później pogoda psuła się dosłownie z dnia na dzień!
Wszystkim polecam tą lokalizację (zwłaszcza kolegom funkcyjnym, którzy tylko śledzą ten wątek) bo ośrodek jest na wysokim poziomie i w bdb cenie. Na terenie jest mini zoo, plac zabaw dla dzieciaków, mają kilka sal do dyspozycji, czas (delektować napoje) można w kilku miejscach: na tarasie (pierwsze zdj.), na dworze (drugie zdjęcie), pod zadaszeniem (brak fotki). gdybyśmy jechali tam wszyscy razem była by w tym ośrodku mega biba i na pewno byśmy jeszcze więcej z właścicielami wynegocjowali!
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Artur
- Moje auto: 100 C4
- Rocznik: 1992
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0TDI 204KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
O spalaniu podczas Zlotu...
Zatankowałem dziś auto pod korek. Weszło 73,01 litra ON. Dystans przejechany to 958km. Spalanie wychodzi 7,62/100km. Jest to rekordowo małe spalanie odkąd jeżdżę tym autem. Głównie była to jazda po trasie z małą prędkością (około 100km/h), trzy przejazdy przez Poznań, raz ściganie się na światłach oraz raz rozpędzenie auta do 235km/h. Generalnie jestem bardzo zbudowany tym spalaniem! Jeszcze nigdy tak mało auto nie spaliło pomiędzy tankowaniami. Jednak ASB (233KM) jest ekonomiczniejszy niż BMK (225KM)!
Zatankowałem dziś auto pod korek. Weszło 73,01 litra ON. Dystans przejechany to 958km. Spalanie wychodzi 7,62/100km. Jest to rekordowo małe spalanie odkąd jeżdżę tym autem. Głównie była to jazda po trasie z małą prędkością (około 100km/h), trzy przejazdy przez Poznań, raz ściganie się na światłach oraz raz rozpędzenie auta do 235km/h. Generalnie jestem bardzo zbudowany tym spalaniem! Jeszcze nigdy tak mało auto nie spaliło pomiędzy tankowaniami. Jednak ASB (233KM) jest ekonomiczniejszy niż BMK (225KM)!