Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive

!SKRADZIONE! [A6 C5] 1.8T Moja niunia ;)

Komunikaty użytkowników o kradzieżach samochodów lub mienia oraz porady i dyskusje związane z bezpieczeństwem.
Awatar użytkownika
Grzesiek991
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Grzesiek991 » 20 paź 2008, 15:37

ja natomiast słyszałem że jest taki napływ aut audi i Vw z UK że brakuje czesci na przekładki , moze to równiez ten problem sam jestem w UK i słysze co nieco choc nie zamierzam przerabiac auta . pozdrawiam i mysle że znajdzie sie auto ,a temu co ukradł obciac obie rece
To Coś Co Lubie....Audiiiiiiii

MISIEK_A6

Post autor: MISIEK_A6 » 20 paź 2008, 22:54

AC Ważna sprawa, Sam jestem tego świadomy... Rozmawialem z Tatem o płaceniu AC, uznałem ze jest to za drogie i chcialem z tego rezygnować... Moj Tata powiedział zeby pod żadnym pozorem nie rezygnować z tego... 3 dni pozniej SARNA... Całe szczęście ze posłuchałem Taty... Druga sprawa... Fora Internetowe...Niektórzy nie maskuja tablic... Zlodzieje moga sie dokładnie zapoznać z wyposażeniem auta, rocznikiem itd. Mają dokładne zdjęcia, takie fora pomagają zlodziejowi... Maja wszystko na dłoni... Miejscowośc w jakiej znajduje sie auto itd. Przecież złodziej zazwyczaj nie kradnie dla siebie tylko na zlecenie, ktoś potrzebuje np. konkretny rok, wyposażenie, silnik itd. Dlatego też najlepiej sciągnąc sobie tez wszystkie emblematy... Pozdrawiam I Współczuje :cry:

Montelukast
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

współczuje :(

Post autor: Montelukast » 21 paź 2008, 00:19

A to fiuty - zamiast iść do szkoły lub pracy kradną nam, wielbicielom marki auta! niech sobie kradna polonezy albo beemki (bez urazy dla ich właścicieli, sam kiedyś jeżdziłem polonezem:)), ale nie audi!!!!!!
Współczuje koledze bardzo. Fajna A szósteczka.. :(

Jeśli pojawi się w Białymstoku, dam znać! znam miasto i wszystkie furki w białym, a audi to wszystkie z koloru nawet :) Na wschód przez Bobrowniki i Kużnice nie pojedzie, bo kumple pracują w straży i żadnej dobrej furki nie przepuszczą bez sprawdzenia! Dam im cynk, żeby "przylookali" każdą audiczke a6 dokładnie, także tutaj ten fiut co Ci zwinął a6 jest spalony!!!!!
trzymaj się, mam nadzieję, że się znajdzie!
życie nie daje nam tego co chcemy, tylko to co dla nas ma...

Awatar użytkownika
bochen
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: bochen » 21 paź 2008, 05:18

AC jest fajne jak sie go da mieć. Jak masz auto starsze niż 10 lat to lipa, bo nie idzie go ubezpieczyć. Moim zdaniem głupi jakiś przepis.

Awatar użytkownika
TURAS
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: TURAS » 21 paź 2008, 09:31

Widze że w na śląsku znów się pojawiła grupa. Ostatnim razem rozmawiałem ze znajomym policjantem z Lompy który mówił że narazie wszystkich większych złodzieji połapali i siedzą ale widać nowa jakaś grupa się pojawiła. Niestety AC to podstawa i w dodatku nigdy się nie stawia na prakingu nie monitorowanym lub nie strzeżonym. A ten parking na którym ty postawiłeś był nie strzeżony a płatny.

Ja o tej godzinie to też byłem w Silesi i tam zgineło klientowi auto na dużym parkingu niewiem jakie bo się nie dopytywałem.
Pech niestety Pech. Zaniedługo będziemy musieli kupywać jakieś lanosy aby nie gineły.

Stary przykro mi bo jak by mi ukradli to bym się zdener....

[ Dodano: 2008-10-21, 09:32 ]
Co do ubezpieczenia AC idzie ubezpieczyć nawet samochód 20letni zależy w jakiej firmie PZU nie ale Generalli, Warta, Hestia bez problemu.
Ostatnio zmieniony 21 paź 2008, 10:51 przez TURAS, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
szymojac
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: szymojac » 21 paź 2008, 16:22

jak tylko w W-wie zobaczę - dam Ci ASAP znać na PRV

Awatar użytkownika
SPeak_8
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Henryk.
Rocznik: 2012
Moje auto: A6 C7
Nadwozie: Avant
Silnik: 3.0 BMK 224KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Tiptronic
Paliwo: Diesel

Post autor: SPeak_8 » 21 paź 2008, 18:06

Ja sie na mase kiedyś wnerwiłem jak mi radio zakosili a co mówić Audi...chyba bym wyzionął ducha :-(

Awatar użytkownika
Lechunlx
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Leszek
Rocznik: 2011
Moje auto: A7 4G
Nadwozie: Liftback
Silnik: 2.0 TFSI 245KM
Paliwo: Benzyna

Post autor: Lechunlx » 21 paź 2008, 18:38

ehhh, płakać się chce...narazie zero śladu, nic nie słychać, próbuje uruchamiać znajomości jakie tylko mam w policji i nie tylko. Ciężko będzie.

Awatar użytkownika
SPeak_8
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Henryk.
Rocznik: 2012
Moje auto: A6 C7
Nadwozie: Avant
Silnik: 3.0 BMK 224KM
Paliwo: Diesel

Post autor: SPeak_8 » 21 paź 2008, 19:34

Wiadomo w pełni nie potrafię poczuć tego co Ty ale przynajmniej w części potrafię to sobie wyobrazić i naprawdę baaaardzo Ci współczuje <smuty> ... trzymaj sie jakoś koleżko <piwo>

ODPOWIEDZ

Wróć do „Skradzione auta i przedmioty”

opony samochodowe opony samochodowe opony samochodowe
części samochodowe ucando.pl części samochodowe iparts.pl
części samochodowe motostahttps://www.motostacja.pl