!SKRADZIONE! [A6 C5] 1.8T Moja niunia ;)
- Grzesiek991
- Forum Audi A6 / A7

ja natomiast słyszałem że jest taki napływ aut audi i Vw z UK że brakuje czesci na przekładki , moze to równiez ten problem sam jestem w UK i słysze co nieco choc nie zamierzam przerabiac auta . pozdrawiam i mysle że znajdzie sie auto ,a temu co ukradł obciac obie rece
To Coś Co Lubie....Audiiiiiiii
-
MISIEK_A6
AC Ważna sprawa, Sam jestem tego świadomy... Rozmawialem z Tatem o płaceniu AC, uznałem ze jest to za drogie i chcialem z tego rezygnować... Moj Tata powiedział zeby pod żadnym pozorem nie rezygnować z tego... 3 dni pozniej SARNA... Całe szczęście ze posłuchałem Taty... Druga sprawa... Fora Internetowe...Niektórzy nie maskuja tablic... Zlodzieje moga sie dokładnie zapoznać z wyposażeniem auta, rocznikiem itd. Mają dokładne zdjęcia, takie fora pomagają zlodziejowi... Maja wszystko na dłoni... Miejscowośc w jakiej znajduje sie auto itd. Przecież złodziej zazwyczaj nie kradnie dla siebie tylko na zlecenie, ktoś potrzebuje np. konkretny rok, wyposażenie, silnik itd. Dlatego też najlepiej sciągnąc sobie tez wszystkie emblematy... Pozdrawiam I Współczuje 
-
Montelukast
- Forum Audi A6 / A7

współczuje :(
A to fiuty - zamiast iść do szkoły lub pracy kradną nam, wielbicielom marki auta! niech sobie kradna polonezy albo beemki (bez urazy dla ich właścicieli, sam kiedyś jeżdziłem polonezem:)), ale nie audi!!!!!!
Współczuje koledze bardzo. Fajna A szósteczka..
Jeśli pojawi się w Białymstoku, dam znać! znam miasto i wszystkie furki w białym, a audi to wszystkie z koloru nawet
Na wschód przez Bobrowniki i Kużnice nie pojedzie, bo kumple pracują w straży i żadnej dobrej furki nie przepuszczą bez sprawdzenia! Dam im cynk, żeby "przylookali" każdą audiczke a6 dokładnie, także tutaj ten fiut co Ci zwinął a6 jest spalony!!!!!
trzymaj się, mam nadzieję, że się znajdzie!
Współczuje koledze bardzo. Fajna A szósteczka..
Jeśli pojawi się w Białymstoku, dam znać! znam miasto i wszystkie furki w białym, a audi to wszystkie z koloru nawet
trzymaj się, mam nadzieję, że się znajdzie!
życie nie daje nam tego co chcemy, tylko to co dla nas ma...
Widze że w na śląsku znów się pojawiła grupa. Ostatnim razem rozmawiałem ze znajomym policjantem z Lompy który mówił że narazie wszystkich większych złodzieji połapali i siedzą ale widać nowa jakaś grupa się pojawiła. Niestety AC to podstawa i w dodatku nigdy się nie stawia na prakingu nie monitorowanym lub nie strzeżonym. A ten parking na którym ty postawiłeś był nie strzeżony a płatny.
Ja o tej godzinie to też byłem w Silesi i tam zgineło klientowi auto na dużym parkingu niewiem jakie bo się nie dopytywałem.
Pech niestety Pech. Zaniedługo będziemy musieli kupywać jakieś lanosy aby nie gineły.
Stary przykro mi bo jak by mi ukradli to bym się zdener....
[ Dodano: 2008-10-21, 09:32 ]
Co do ubezpieczenia AC idzie ubezpieczyć nawet samochód 20letni zależy w jakiej firmie PZU nie ale Generalli, Warta, Hestia bez problemu.
Ja o tej godzinie to też byłem w Silesi i tam zgineło klientowi auto na dużym parkingu niewiem jakie bo się nie dopytywałem.
Pech niestety Pech. Zaniedługo będziemy musieli kupywać jakieś lanosy aby nie gineły.
Stary przykro mi bo jak by mi ukradli to bym się zdener....
[ Dodano: 2008-10-21, 09:32 ]
Co do ubezpieczenia AC idzie ubezpieczyć nawet samochód 20letni zależy w jakiej firmie PZU nie ale Generalli, Warta, Hestia bez problemu.
Ostatnio zmieniony 21 paź 2008, 10:51 przez TURAS, łącznie zmieniany 1 raz.