Narazie mi sie strasznie tył taki podoba ale kto wiem moze za pare miesiecy mi cos strzeli i zrobie , z tego co widzialem to potrzeba zderzak klapa i lampy tak czy cos jeszcze

tylko ze z tego co widze to na allegro nie ma tych czesci

jedynie boczne lampy znalazlem ehh moze niedlugo cos sie pojawi
krzysiek-54 pisze:Piękne! ÂŚliczne! cacko... Hehe.

Też mam zamiar na taką zmienić!
Czekam na mody...
Zrobisz na polifta całą? Tył też?
Pozdrawiam

[ Dodano: 2011-04-28, 21:09 ]
sadzik65439 pisze:jako ze nie podoba mi sie linia c6 szczegolnie w sedanie to narazie nie mam co ocenia, oprocz tego ze srodek ijest kosmos :D
czkeam na efekty twoich prac, a podejrzewam ze bedzie grubo

narazie porobilem jakies pierdolki :
- zalozylem dystanse +17mm na wszystkie kola bo nie moglem ogladac tych wciagnietych felg

- zamowilem te lampki ledowe co sa dedykowane na allegro do rejstracji kpl.pod 200zł ale efekt na zywo widzialem baja lecz jeszcze nie doszly
- wywalilem znaczek na klapie
Zastanawiam sie nad lampami na tył czy kupowac te :
http://allegro.pl/lampy-diodowe-led-aud ... 40819.html
bardzo mi sie podobaja a narazie z braku czesci na allegro w lift tylu sie nie bede bawil bo nie moge nic znalesc.
Ogladalem tez gwinty na ebayu czy jest cos ciekawego , masz moze cos godnego polecenia do tej budy z podstawowych produktow

sama regulacja wysokosci bez reg.tlumienia bo nie chce wydawac tyle siana na gwint z reg.twardosci.
[ Dodano: 2011-04-28, 21:37 ]
Taka pierwsza wizja ryjka tylko dodajcie sobie jeszcze lampy led od rs6 oraz grill plastry miodu zamiast poprzecznych listewek

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
< Nigdy nie jedż szybciej ..
.. niż Twój anioł stróż potrafi latać >