A6 C6 po niestandardowym lifcie
- Marcin Barnaś
- Forum Audi A6 / A7
Mam jeszcze taka fotke. Mam nadzieje ze to o ot Ci chodzilo.
A jesli chodzi o bok to jest konsekwencją przodu. Inaczej nie bedzie wyglądał. Z reszta inne modele jak A4 B8 czy A5 z boku wyglądaja podobnie. No wiadomo, ładniej, bo były specjalnie do tego projektowane. Ja nie chcąc wdawac sie w koszty budowy nowego całkiem innego zderzaka zmodyfikowałem istniejacy do A6 ktory najbardziej mi pasował. Generalnie jestem zadowolony, ale gdyby mozna bylo, to kilka rzeczy chcialbym zeby inaczej wyglądały.
A jesli chodzi o bok to jest konsekwencją przodu. Inaczej nie bedzie wyglądał. Z reszta inne modele jak A4 B8 czy A5 z boku wyglądaja podobnie. No wiadomo, ładniej, bo były specjalnie do tego projektowane. Ja nie chcąc wdawac sie w koszty budowy nowego całkiem innego zderzaka zmodyfikowałem istniejacy do A6 ktory najbardziej mi pasował. Generalnie jestem zadowolony, ale gdyby mozna bylo, to kilka rzeczy chcialbym zeby inaczej wyglądały.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Rocznik: 2012
- Moje auto: A7 4G
- Nadwozie: Hatchback
- Silnik: 3.0 TDI 204KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
pytanie o lampy rs6
witam.skoro ktos juz bawil sie z a6 c6 to mam pytanie.Posiadam 3.0TFSI a6 s-line z ledami i chcialbym zmienic lampy od rs6.czy sa one takie same i moge bez problemu zalozyc u siebie?
Marcin Barnaś pisze:Mam jeszcze taka fotke. Mam nadzieje ze to o ot Ci chodzilo.
kolega nie zna kogoś kto chce sprzedać ladna C6 ? bujam się A4B6 a chce za jakiś czas wyciągnąc ladną A sam jeszcze nie wiem jaki motor moze wiesz jakiego za żadne skarby nie powinienem brać ... poradzisz coś

Dzięki
- Marcin Barnaś
- Forum Audi A6 / A7
Na szczescie na żywo to tak nie wygląda strasznie odstająco:) Ale mimo to jeszcze troszke zmodyfukuje "lotki". Wyprofiluje je bardziej i odchudze, ale to przy okazji prac nad tyłem. Jak uda mi sie rownież zdobyc progi od nanjowszej A6 C7 to je zmodyfikuje i dołoże do mojej. Jednak to plany na przyszłość 
Pozdrawiam:)

Pozdrawiam:)
- ryszardmisnik
- Forum Audi A6 / A7