koledzy mam zamiar zrobic grzane fotele - tzn fotele w skórzane w kubłach mam już (zieone ) panel od klimatrona z pokretłami prawie zakupiony. Kwestia tylko podłaczenia. Czy może mi ktos pomóc w podłaczeniu wiązki?? pod fotelami mam 2 grube piny - zapewne zasilanie +12 i masa idaca od klimatronica oraz 2 małe konektory - wznioskuje ze od sterowania temepratura które tez idą do panelu sterowania. Jednak na panelu z tyłu jak widac na zdięciu jest wiecej pinów. Jak to podłaczyc??
Ponumerowałem piny zeby było łatwiej sie dogadac
a ja mam pytanie z innej beczeki
mam w tej chwili klimatronik 1din ale zakupilem konsole 2 din pod sprzet mutlimedialny bede potrzebowal wiec i klimatronika 2 din
z konsola z ktora to kupilem jest taki klimatronik ale z auta przedliftowego a ja mam polifta
wczraj znajomy mi powiedzial ze podobno mozna przelozyc "bebechy" z mojego klimatronika do 2 din i wterdy wszystko bedzie dzialac
prawda to?
z tego co wiem ramka zewnetrzna sie tylko różnią 2din ma okragłe rogi a 1 din ma ostre albo odwrotnie. Przed liftowy i po rózni sie kolorem i tym ze polifcie masz 2 przyciski obiegu wewnetrzego - jeden zamiast przycisku off. Podłaczałem polifta do przedlifta i pasuje a nawet działa
vipkwiecien, 2 din ma ostre rogi bo nie ramki wokol niej
Ja wiem jak podlaczalem przedlifta do polifta i niestety niue dzialal
Ciekaw jestem czy da sie przelozyc bebechy z klimatronika 1 din po licie do 2 din prze liftem tak zeby wszystko dzialalo
w druga stronie nie sprawdzałem bo mam przedlifta:)
jak sie przygladałem panelom klimatronica to przednia scianka jest odkrecana wiec na moje oko wystarczy jak cały sterownik układem klimatronoca odkrecisz od przedniego panelu i przykrecisz do drugiego