pasują na pewno
[A6C5] panel klimatyzacji
- vipkwiecien
- Forum Audi A6 / A7

koledzy mam zamiar zrobic grzane fotele - tzn fotele w skórzane w kubłach mam już (zieone
) panel od klimatrona z pokretłami prawie zakupiony. Kwestia tylko podłaczenia. Czy może mi ktos pomóc w podłaczeniu wiązki?? pod fotelami mam 2 grube piny - zapewne zasilanie +12 i masa idaca od klimatronica oraz 2 małe konektory - wznioskuje ze od sterowania temepratura które tez idą do panelu sterowania. Jednak na panelu z tyłu jak widac na zdięciu jest wiecej pinów. Jak to podłaczyc??
Ponumerowałem piny zeby było łatwiej sie dogadac![Obrazek]()
Ponumerowałem piny zeby było łatwiej sie dogadac

prędkość była dobra tylko zakręt za ciasny
-
gość_
a ja mam pytanie z innej beczeki
mam w tej chwili klimatronik 1din ale zakupilem konsole 2 din pod sprzet mutlimedialny bede potrzebowal wiec i klimatronika 2 din
z konsola z ktora to kupilem jest taki klimatronik ale z auta przedliftowego a ja mam polifta
wczraj znajomy mi powiedzial ze podobno mozna przelozyc "bebechy" z mojego klimatronika do 2 din i wterdy wszystko bedzie dzialac
prawda to?
mam w tej chwili klimatronik 1din ale zakupilem konsole 2 din pod sprzet mutlimedialny bede potrzebowal wiec i klimatronika 2 din
z konsola z ktora to kupilem jest taki klimatronik ale z auta przedliftowego a ja mam polifta
wczraj znajomy mi powiedzial ze podobno mozna przelozyc "bebechy" z mojego klimatronika do 2 din i wterdy wszystko bedzie dzialac
prawda to?
- vipkwiecien
- Forum Audi A6 / A7

z tego co wiem ramka zewnetrzna sie tylko różnią 2din ma okragłe rogi a 1 din ma ostre albo odwrotnie. Przed liftowy i po rózni sie kolorem i tym ze polifcie masz 2 przyciski obiegu wewnetrzego - jeden zamiast przycisku off. Podłaczałem polifta do przedlifta i pasuje a nawet działa
prędkość była dobra tylko zakręt za ciasny
-
gość_
- vipkwiecien
- Forum Audi A6 / A7