[ A6 C5] Podświetlnei bagażnika
[ A6 C5] Podświetlnei bagażnika
Ostatnimi czasy pojawila sie taka opcja że jak otwieram troszke bagażnik światło w nim sie nie świeci....otwieram do połowy świeci sie
otwieram bagażnik do oporu i gaśnie....
meczace jest to w nocy... jak sie czegos szuka po ciemku może ktoś cos poradzic gdzie jest jakis czujnik itp:( jak to poprawic
-
mateuszsta20
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Mateusz
- Rocznik: 1997
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T AJL 180KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
Najlepszym rozwiazaniem bedzie zaopatrzenie sie w latarke
Taki zart z rana... Sorry...
Moze w miejscu przejscia kabli z nadwozia do klapy jest jakies zwarcie? Moze te wlaczniki co sa w klapie, napewno jeden z nich jest odpowiedzilany za oswietlenie w bagazniku. Moze dostala sie woda lub jakis brud i nie laczy.
Taki zart z rana... Sorry...
Moze w miejscu przejscia kabli z nadwozia do klapy jest jakies zwarcie? Moze te wlaczniki co sa w klapie, napewno jeden z nich jest odpowiedzilany za oswietlenie w bagazniku. Moze dostala sie woda lub jakis brud i nie laczy.
- HattoriHonza
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Piotr
- Rocznik: 1994
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9TDI AVF 131KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Mam dokładnie to samo. Czasem tak się dzieje, a czasami świeci ładnie. Równocześnie pierniczy sie podświetlenie tablicy, tak samo jak i w środku. - czyli jak zamknę klapę, to sie menda nie świeci, jak otworze - świeci się;d Obstawiam, że jakiś kabel się przetarł czy coś. Przyjdzie ciepełko, to się za to zabiorę i poszukam usterki. Ale może ktoś już na to solucje wynalazł i oszczędzi nam szukania?:>