seginy mam nadal ale chyba zostane przy keskinach na tn sezon dobrze to wyglada mimo 8.5 cala wczesniej przy monoblockach mialem 8 cali i bylo ok tyle ze bez dystansa i byly troche schowane teras mam et 35 i ladnie to wyglada za tydzien wkleje zdjeciasadzik65439 pisze:lukasza6, a co z seginami?
8,5 w 18" to wasko troche
[A6 C5] 2.5 TDI Avant by Sejacz
te moje poprzednie kola mialy et 35, dopiero jak zapodalem dystans na tyl to wygladalo dobrzelukasza6 pisze:seginy mam nadal ale chyba zostane przy keskinach na tn sezon dobrze to wyglada mimo 8.5 cala wczesniej przy monoblockach mialem 8 cali i bylo ok tyle ze bez dystansa i byly troche schowane teras mam et 35 i ladnie to wyglada za tydzien wkleje zdjecia

no dokladnie na tyl pujdzie lekki dystans mam kilka konfiguracji to cos dobiore ale swoja droga na tych 17 keskinach tez bedzie kozackoSejacz pisze:te moje poprzednie kola mialy et 35, dopiero jak zapodalem dystans na tyl to wygladalo dobrzelukasza6 pisze:seginy mam nadal ale chyba zostane przy keskinach na tn sezon dobrze to wyglada mimo 8.5 cala wczesniej przy monoblockach mialem 8 cali i bylo ok tyle ze bez dystansa i byly troche schowane teras mam et 35 i ladnie to wyglada za tydzien wkleje zdjecia
musze sie tylko nimi zajac i je doprowadzic do dobrego wygladulukasza6 pisze:no dokladnie na tyl pujdzie lekki dystans mam kilka konfiguracji to cos dobiore ale swoja droga na tych 17 keskinach tez bedzie kozacko
no i chyba pokrece w dol troche przod, choc moja i tak juz mi marudzi ze jest za nisko i nie moze normalnie jezdzic, ale wiedomo, kobiete od poczatku trzeba uczyc jezdzic na glebie

No to dowiemy sie ile tam jest?Sejacz pisze:zmierze, ale to dopiero na wiosne bo teraz jest taki setup bardziej zimowygsx1100g pisze:Sporo, tzn ile ?
10 cm.
Zmierz proszę metrówką, ile cm masz:
1) od szczytu przedniego nadkola do ziemi.
2) od zderzaka przy kole do ziemi (to najbardziej wysunięte miejsce)
Dziękuję.![]()
zapewnie nizej niz u mnie ze wzgledu na rozmiar kola
ÂŁałdik trafil dzisiaj do garazu..
.. no i felgi juz na aucie, no i skrecilem gwint, narazie tylko 1,5 cm , ale niebawem pojdzie nizej, no i podcielem troche te jezyczki na koncu zderzaka. Zdjecia postaram sie dac na dniach
[ Dodano: 2011-03-27, 23:26 ]![:] :]](https://a6klub.pl/images/smilies/kwadr.gif)
.. no i felgi juz na aucie, no i skrecilem gwint, narazie tylko 1,5 cm , ale niebawem pojdzie nizej, no i podcielem troche te jezyczki na koncu zderzaka. Zdjecia postaram sie dac na dniach
![:] :]](https://a6klub.pl/images/smilies/kwadr.gif)
[ Dodano: 2011-03-27, 23:26 ]
od szczytu blotnika do ziemi wyszlo mi niecale 58 cm, a od ziemi do zderzaka nie mierzylem bo dzisiaj go o jakies 2 centy podcielem, bo dzieki temu bedzie mozna nizej posadzic audikasadzik65439 pisze: No to dowiemy sie ile tam jest?
zapewnie nizej niz u mnie ze wzgledu na rozmiar kola
![:] :]](https://a6klub.pl/images/smilies/kwadr.gif)
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Mateusz
- Rocznik: 1997
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T AJL 180KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna