nie ukrywam ze dopiero sie zarejestrowalem
 poczytalem forum i nie krzyczcie ze zakladam temat nowy bo nie znalazlem mojego dziwnego przypadku
 poczytalem forum i nie krzyczcie ze zakladam temat nowy bo nie znalazlem mojego dziwnego przypadku  Opisze od poczatku
 Opisze od poczatku Kupilem 2 tygodnie temu Audi A6 C5 2,5 180 KM automat, cholernie zadbane autko
 nie ukrywam ze duzo nie zaplacielm (tak mysle) autko jezdzilo u naszych sasiadow
 nie ukrywam ze duzo nie zaplacielm (tak mysle) autko jezdzilo u naszych sasiadow  no i tak wyszlo
 no i tak wyszlo 
Wiec zdziwilo mnie to ze wskazowka od temperatury silnika sie nie podnosila

duzo nie myslac pojechalem sobie do hurtowni
 wydalem 25 zł
 wydalem 25 zł  i mam nowy czujnik
 i mam nowy czujnik  zalozylem .... iiii zaczely sie problemy
 zalozylem .... iiii zaczely sie problemy  
 autko przy odpalaniu zaczelo kopcic na niebiesko
 do momentu rozgrzania sie silnika na jakies 70 - 80 stopni caly czas kopci na niebiesko (to jest chmara poprostu dymy)
 do momentu rozgrzania sie silnika na jakies 70 - 80 stopni caly czas kopci na niebiesko (to jest chmara poprostu dymy) oprocz tego autko nie odpala od "reki" troszke chechla ... i jak jest zimny i odpala przez chwile ma cholernie dziwne wachania silnika (strasznie nie rowno pracuje) ale tyo trwa moze z 10 -15 sekund co do odpalania mysle sobie ze aku albo swiece no i faktycznie swiece polecialy 3
 wymienilem oczywiscie wszystkie
 wymienilem oczywiscie wszystkie  nic nie pomoglo
 nic nie pomoglo  aku podmienilem z prawie nowy od kolegi ma identyczne autko
 aku podmienilem z prawie nowy od kolegi ma identyczne autko  i tesh jezeli chodzi o odpalanie nic nie pomoglo
 i tesh jezeli chodzi o odpalanie nic nie pomoglo  dodam ze na cieplym tesh nie pali na "pstryk"
 dodam ze na cieplym tesh nie pali na "pstryk" dymi oczywiscie dalej Vag pokazal ze sterujacy wtrysk wali za duza dawke i trojeczka siedzi

nie wiem czy to mozliwe zeby to od tego tak kopcil

co wy na to

czyzyby ktos specjalnie uwalil czujnik temp. silnika
 czyzyby ktos specjalnie uwalil czujnik temp. silnika  zeby nie kopcil
 zeby nie kopcil  
 Wymienic wszystkie wtryski czy dac do regeneracji 1 i 3
 jakies pomysly
 jakies pomysly  
 a Turbo jest ok bylo sprawdzane

dzieki pozdrawiam

mam czujnik za 26zł którego kupiłem w sklepie"skoda" jest dokładnie taki sam jak oryginal którego wymieniłem ,działa już rok i wszystko jest ok
  mam czujnik za 26zł którego kupiłem w sklepie"skoda" jest dokładnie taki sam jak oryginal którego wymieniłem ,działa już rok i wszystko jest ok 
  .po drugie co ty z tym JUSH pisze się ,,już''
 .po drugie co ty z tym JUSH pisze się ,,już''  .a po trzecie z tym dymieniem to zobacz czy ci nie wali ciśnienie spod korka może odma zapchana.
 .a po trzecie z tym dymieniem to zobacz czy ci nie wali ciśnienie spod korka może odma zapchana.