a co auto masz za 30-40 tys czy za 70 - 100
  a co auto masz za 30-40 tys czy za 70 - 100  wiadomo że nie zrobią Ci tego za 50 zł.  bo roboczo godzina więcej wychodzi za samego pracownika
  wiadomo że nie zrobią Ci tego za 50 zł.  bo roboczo godzina więcej wychodzi za samego pracownika  
   ps. sprawdź w Opolu może być taniej 30 - 50 zł. i blisko Wrocka

Nie ważne za ile jest auto, tu chodzi o sam fakt że we Wrocławiu są strasznie drodzy - Białystok - koszt około 140 zł, Lubin około 180 zł i w innych miastach podobnie - a zapłaci się ile będzie potrzeba .Salah Ad-Din pisze: bez przesadya co auto masz za 30-40 tys czy za 70 - 100
wiadomo że nie zrobią Ci tego za 50 zł. bo roboczo godzina więcej wychodzi za samego pracownika
ps. sprawdź w Opolu może być taniej 30 - 50 zł. i blisko Wrocka

I jeszcze trzeba się umówićquote="camelllcamelll"]Nie ważne za ile jest auto, tu chodzi o sam fakt że we Wrocławiu są strasznie drodzy - Białystok - koszt około 140 zł, Lubin około 180 zł i w innych miastach podobnie - a zapłaci się ile będzie potrzeba .
 bo trwa to tak rzeczywiście długo  jak bym nie wiem co
 bo trwa to tak rzeczywiście długo  jak bym nie wiem co  
   Trzeba się zpaytać jak rzeczywiscie w Opolu i szybciej nawet się jedzie A4 -RMF i jazda :lol:
  Trzeba się zpaytać jak rzeczywiscie w Opolu i szybciej nawet się jedzie A4 -RMF i jazda :lol: za zdjecie CP 320 złoty to jakis obłed, przeciez ASO to ASO ja placilem 98zl ( aso audi sosnowiec )camelllcamelll pisze:Witam
Mam jeszcze takie pytanie, chodzi o regulację szybkości dmuchawy i regulację grzania foteli w nowym panelu klimy jak to będzie wyglądać :?: :?:
Dzwoniłem do Wrocławia do ASO i pytałem o zdjęcie CP - koszt 320 zł
/ tam mam najbliżej - trochę słono / .
Pozdr

A na wyświetlaczu MMI BASIC PLUS / czerwony / regulacja będzie wyglądać podobnie :?: :?:Bexa pisze:camelllcamelll napisał/a:
Witam
Mam jeszcze takie pytanie, chodzi o regulację szybkości dmuchawy i regulację grzania foteli w nowym panelu klimy jak to będzie wyglądać :?: :?:
Dzwoniłem do Wrocławia do ASO i pytałem o zdjęcie CP - koszt 320 zł
/ tam mam najbliżej - trochę słono / .
Pozdr
za zdjecie CP 320 złoty to jakis obłed, przeciez ASO to ASO ja placilem 98zl ( aso audi sosnowiec )
co do jak bedzie wygladac grzanie foteli i szybkosc dmuchawy
tak

ZelvaBoi Co masz na myśłi "od góry (zaprzyciskami)ZelvaBOi pisze:Bexa, wlasnie po to zeby tak mocno nie szarpac to tam trzeba od gory (za przyciskami) cos wcisnac - zatrzaski jakies sa. Jak je wcisniesz to bez oporu wyskoczy.
 pękła obudowa na dole i próbowałem ciagnąć za to pokretło i tez cos tam poszło  i dalej jestem w kropce, zdaje się że będę zmuszony skorzystać z ASO i zapłacić
  pękła obudowa na dole i próbowałem ciagnąć za to pokretło i tez cos tam poszło  i dalej jestem w kropce, zdaje się że będę zmuszony skorzystać z ASO i zapłacić  ale może jeszcze się uda
 ale może jeszcze się uda   
 ZelvaBoi co do tych błedów, czy dobrze zrozumiałem , ze po wyminae panela tego cyfrowego będe błedy wyskakiwaćJedno czego nie unikniecie po wymianie - to juz na serio - beda bledy na stale w kompie. Niestety z braku czujnikow i silniczkow z nimi zwiazanych - w wersji klimy z tym panelem jest inna kontrola automatycznych nawiewow (stad miedzy innymi na tylnych slupkach dodatkowe kratki), ale poza tym smiga to zaje... kumpel ode mnie wzial taki panel jak mi zostal z 2G i cieszy kopare za kazdym razem jak auto odpala - co i mnie cieszy. Mozna pojechac po bandzie i przerobic tapicerke i kanaly nawiewow (rozwidlenie pod siedzeniami), do tego wymienic nagrzewnice i jakos bedzie prawie "Plus" ale czy to ma sens?

Juz sie wystrachałem ze beda błedy na FIsie tego bym nie zniósłZelvaBOi pisze:Rabel3, tam jest pasek z przyciskami nad panelem (ten na ktorym jest przycisk od awaryjnych) - zdejmuje sie zaslepki, wyciaga przyciski i od gory w jakims konkretnym miejscy zagietym pretem w ksztalcie litery L cos naciska - widzialem jak to kumpel robil, ale nie wnikalem bo mi nie bylo to potrzebne.
No to calkiem inaczej jak robilem i narobiłem sobie szkody, to tym bardziej teraz muszę wymienić
żeby nie szpeciło mi wnetrza
Co do bledow - dokladnie to mam na mysli. "Pelny" klimatronik ma jeszcze dodatkowe czujniki jakosci powietrza, dodatkowe nawiewy i inna nagrzewnice. Po wymianie panelu na stale zostana chyba 2 lub 3 bledy bo nie ma kontaktu z tymi czujnikami i silniczkami sterujacymi przeplywem. Na nic to nie wplywa ale zostaje syf przy skanowaniu kablem.
 ale w Vagu to nikomu nie wadzi
 ale w Vagu to nikomu nie wadzi  ![:] :]](https://a6klub.pl/images/smilies/kwadr.gif) 
 ![:] :]](https://a6klub.pl/images/smilies/kwadr.gif) 
  ![:] :]](https://a6klub.pl/images/smilies/kwadr.gif) Przeróbka na RS6 Jak ktos bedzie szukał problemu w dziedzinie panelu klmatronica,  w ten sposób nie znajdzie wątku a temat widze jest  coraz bardziej interesujący,  może  przenieśmy dyskusje w tym moim nowym poscie
 Przeróbka na RS6 Jak ktos bedzie szukał problemu w dziedzinie panelu klmatronica,  w ten sposób nie znajdzie wątku a temat widze jest  coraz bardziej interesujący,  może  przenieśmy dyskusje w tym moim nowym poscie  ?
? ![:] :]](https://a6klub.pl/images/smilies/kwadr.gif) 
  )
 )