na taką odpowiedź czekałem
 na taką odpowiedź czekałem   
 Porozmawiamy więcej na spocie,albo nie zadzwonie :lol:

ha ha ha ależ śmiesznekrisu pisze:Sylwek240 na mechanikowaniu znasz się lepiej niż nie jeden mechanik ,dokręć wszystko żeby nie holować auta na następnego sopta
 8-)
 8-)
Sylwek240 pisze:po co mam oddawać komuś auto skoro mogę bądź jestem w stanie zrobić to samemu ? Nie na wszystkie decyduję się naprawy osobiste, lecz wykonuję to co jest w miarę proste. To nie jest żadne znastwo lecz nauka nawet i na własnych błędach. Spokojnie, km lecą a z autem wszystko jak należy.
 może się kiedyś tragiczne finansowo okazać
 może się kiedyś tragiczne finansowo okazać  ale też w miarę możliwości staram się sam robić co się da ale wszystkiego z forum się zrobić nie da
 ale też w miarę możliwości staram się sam robić co się da ale wszystkiego z forum się zrobić nie da  lepiej uczyć się nie na swoich błędach  po za tym u majcherczyka jest w miarę dobry warsztat przynajmniej był a jak nie to stare miasto
 lepiej uczyć się nie na swoich błędach  po za tym u majcherczyka jest w miarę dobry warsztat przynajmniej był a jak nie to stare miasto  daleko nie masz
 daleko nie masz Szuder pisze:Panowie, znalazłem coś takiego:
http://audipodkarpacie.pl/viewtopic.php?p=13#13
Co myślicie o tym?
 też zapewne się zjawię
 też zapewne się zjawię  tylko jak coś to proponował bym się zebrać chwilę przed nimi np. na 14;30 czy coś
 tylko jak coś to proponował bym się zebrać chwilę przed nimi np. na 14;30 czy coś  żeby się nie szukać
 żeby się nie szukać  i ładnie się ustawić
 i ładnie się ustawić  
 w sumie jak pamiętam mój 1 spot to było coś tam z tych sekt czy jakieś inne badziewie i nie mieliśmy zbyt dużo miejsca a teraz mają te psiury być :evil: więc też może się zdarzyć że parkingu braknie...Lipton pisze: ładnie się ustawić