[Audi A6 C5] skóry a6 c5 z anglika
[Audi A6 C5] skóry a6 c5 z anglika
mamy pytanko jak dal bym skory z anglika czy jest roznica pomiedzy wersja europejska. mocowania foteli ksztalt i wgl?? 8-)
Różnią się- w fotelach sterowanie fotelem jest od strony drzwi czyli w przypadku fotela kierowcy po stronie lewej. Jeśli przełożyłbyś fotele to sterowanie miałbyś przy tunelu środkowym i nie miałbyś dostępu i myśle że w ogóle by nie wszedł ten fotel ze względu właśnie na te plastikowe osłony ze sterowaniem fotela. Pomijam już to, że zaczep od pasów miałbyś nie po tej stronie co trzeba i nie mógłbyś pasów zapiąć 

Sorry, nie załapałem. Myślałem że tommitmx, pyta się o normalnie przełożenie fotela lewego na fotel prawy i na odwrót
Jeśli boczki są od anglika, to trzeba zmienić boczki na eu, bo nie da się włożyć sterowania szyb w drugi boczek, to samo jest z przyciskiem od centralnego- nie da się przełożyć do drugiego boczku, po prostu trzeba znaleźć takie boczki z wersji eu.

Jeśli boczki są od anglika, to trzeba zmienić boczki na eu, bo nie da się włożyć sterowania szyb w drugi boczek, to samo jest z przyciskiem od centralnego- nie da się przełożyć do drugiego boczku, po prostu trzeba znaleźć takie boczki z wersji eu.

Powinno byc Ci wstyd kolego bo napisales to tak jakbys byl pewien ze nie mam racji... wiec przy zakupie skory nie zwracalem uwagi czy jest z anglika czy nie wlasnie przez Twoja PEWNA SIEBIE wypowiedz. I co? Blad 00656 - poczytaj co to jest, jak w ten sposob nie znajdziesz to sprawdz po G128 - mowi CI to cos? Mata obecnosci pasazera... I teraz dzieki Twojej 'cwaniackiej i pewnej' odpowiedzi mam problemRaf4rb pisze:Bzdura.KANAL pisze:Moj brat - elektromechanik - wspominal mi cos o macie w fotelu pasazera ktora 'widzi' czy ktos siedzi czy nie. Bez problemu sie je wlozy ale pasazer nie bedzie mial maty, za to kierowca bedzie ja mial - blad poduszki powietrznej.