Nie-=Rafal=- pisze:Dobra dobra. Ale jak to jest z tymi soczewkami? Mogę mówić że są przystosowane?

Nigdy ingerencja w lampe nie będzie legalna, tylko że dla niektórych może być mniej lub bardziej legalna... :lol:
tylko że kolega podpinając "na krótko" odpala za 1 razem obie przetwornice wraz z palnikami więc jakiś czas temu wyeliminowaliśmy je z grona podejrzanychsidewind76 pisze:Sylwek problem na pewno leży w przetwornicach jeśli nie odpalają za pierwszym razem to albo zawilgły albo to już ich końcówka
z racji że mam Noxon-a moja odpowiedz brzmi: :shock: :shock: :shock:pawelx pisze: czyżby przetwornice to powodowały czy to jakiś zbieg okoliczności, myślałem że może zostawiłem włączone wycieraczki ale były wyłączone jak to ostatnio się stało.
interesuje mnie czy ktoś z was miał taki przypadek
wtyczki bedą pasować to czemu niemetronomus pisze:Czy zestaw HID z allegro, tzn. te przetwornice będą pasowały do tych żarników??
nie wiem czy mój (tytułowy) sposób jest prawidłowy, nie wiem czy jakikolwiek sposób taki jest...grunt żeby Ci sie fura nie zapaliła i żeby Ci nie zgasły światła przy 200km/h w środku nocy :roll: masz opis z foto na 1 stronie, a jak zamontujesz to już Twojemetronomus pisze:I kolejna sprawa, że chcę kupic slimy i zamontowAć JE POD REFLEKTOREM. Czy taki sposób montażu slimów jest prawidłowy??