ps.tak naprawde gdyby audi chcialo zamontowac sprzęt takiej firmy jak ACCUPHASE lub FOCAL przewyzszyl by on wartosc samego samochodu ale wtedy na pewno nie bylo by juz niedorobek

A ja sie nie zgodze z tym , nie bede sie rospisywał na ten temat bo to bez sensu jest , ilu ludzi tyle opini , a temat sie zwie inaczej a piszemy tez o czyms innym , i tak sprzet w audi gra duzo lepiej niz w fiacie fordzie czy tez w hondzie , takowe jest moje odczuciekamilos_69 pisze:System który jakościowo przebije B&O większość ludzi ogarniających temat jest wstanie zrobić w garażu u pana Miecia bez żadnego problemu. I nie jest to wielki koszt i jakaś czarna magia.
Z tym że to nie jest opinia tylko fakt dokonany :-PWujek-West pisze:A ja sie nie zgodze z tym , nie bede sie rospisywał na ten temat bo to bez sensu jest , ilu ludzi tyle opini , a temat sie zwie inaczej a piszemy tez o czyms innym , i tak sprzet w audi gra duzo lepiej niz w fiacie fordzie czy tez w hondzie , takowe jest moje odczuciekamilos_69 pisze:System który jakościowo przebije B&O większość ludzi ogarniających temat jest wstanie zrobić w garażu u pana Miecia bez żadnego problemu. I nie jest to wielki koszt i jakaś czarna magia.
zestaw samych glosnikow zostosowanych w B&O to koszt 8 tys zl nie wiem w jaki sposob chcesz uzyskac te same efekty jakie glosniki zastosujesz :?: glosniki jakie im dorownują to Pro-Ac response i Seas koszt porownywalny z B&O a gdzie reszta :?: ,juz nie wspomne o kablach zwrotnicach ktore trzeba odpowiednio przeliczyc zgrac itd.jezeli twierdzisz ze umiesz to zrobic u p.miecia w garazu to mam natychmiast przynajmniej 3 chętnych na taka przerobke :mrgreen:kamilos_69 pisze:System który jakościowo przebije B&O większość ludzi ogarniających temat jest wstanie zrobić w garażu u pana Miecia bez żadnego problemu. I nie jest to wielki koszt i jakaś czarna magia.
kamilos_69 pisze:Ninja_ podał jak niewiele potrzeba. Taki zestaw zagra o wiele lepiej niż B&O. I o wiele taniej.
nikt nie wchodzi, chcialem tylko troszke poruszyc ten temat bo zdaje sobie sprawe ze 99.9% osob sluchających muzyke w audi nie przywiązuje uwagi do szczegolow tylko skupia się na podstawowych rzeczach takich jak sopran srednie i czy bas nisko schodziNinja_ pisze:Nie wchodźmy na salony....