[A6 C5] Gwint KW. Opinie.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Mateusz
- Rocznik: 1997
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T AJL 180KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
Jak zalozy troche wyzszy profil opony to powinno wygladac OK. Ja juz mysle nad nowymi kolami na lato te 18nastki s-line pewnie zmienia wlasciciela na lato. Bedzie nowy lakier na felgach to pewnie ktos sie skusi. Ja celuje w 19nastki od RS4 B6. Jezdze glownie po zachodniej europie takze nie boje sie pogiecia felg ...
Co do gwintu to jestem wstanie sie zamienic lub kupic KW V.II. Chcialbym miec rozniez regulacje twardosci, takze jak ktos bedzie zainteresowany moim gwintem lub bedzie mial do sprzedania varaiant 2 KW to chetnie go odkupie...
Co do gwintu to jestem wstanie sie zamienic lub kupic KW V.II. Chcialbym miec rozniez regulacje twardosci, takze jak ktos bedzie zainteresowany moim gwintem lub bedzie mial do sprzedania varaiant 2 KW to chetnie go odkupie...
pany sorry za ot ale właśnie się zalogowałem na forum bo niedawno kupiłem a6 c5 i miała gwint fk założony teraz go zdemontowałem i chce go sprzedać bo wole seryjne zawieszenie i może mi ktoś pow ile mogę dostać za taki gwint? wiem ze niedobre miejsce ale nie mogę dać do działu ogłoszenia bo nie mogę jeszzce 

poka jego foty to ci powiemy :mrgreen:TOMKAUS pisze:pany sorry za ot ale właśnie się zalogowałem na forum bo niedawno kupiłem a6 c5 i miała gwint fk założony teraz go zdemontowałem i chce go sprzedać bo wole seryjne zawieszenie i może mi ktoś pow ile mogę dostać za taki gwint? wiem ze niedobre miejsce ale nie mogę dać do działu ogłoszenia bo nie mogę jeszzce