A ja chciałbym spytać o ten śnieg ?
Zaspy w Kaliszu w sierpniu ?

Jeżeli nie chcesz wymieniac również tarcz hamulcowych to radzę nie czekac z wymianą klockówpama pisze:panowie..
mowie o napsie BRAKES czy BRAKE PADS..![]()
Mnie sie wczoraj zapalil BRAKE PADS... i tam , gdzie mam stacje radiowa, na gorze na FIS.. pali sie ladne, zolte koleczko z takimi klockami do okola![]()
wiec.. ile jeszcze moge posmigac (tylko autostrady)..![]()
Poziom plynu obniza sie wraz zuzyciem powierzchni klocka, :!: wiec jesli klocki sa zuzyte i dolejesz plynu a potem zmienisz na nowe to wyleci ci spokojnie 100ml plynu przez otwor chyba ze go nie odkrecisz przez wymiana to wtedy poleci najslabszym ogniwem w ukladzieSeravok pisze:Nie, od lutego miałem pajączka na lakierze w dolnej części zderzaka i tak jeździłem z nadzieją że ktoś mi na parkingu przyłoży i dopiero polakieruje bo taką pierdołe szkoda było.Latem robili nowe drogi w okolicy i asfalt z pod kół przylepił się do progu.Tak zażarcie czyściłem że w jednym miejscu zeszedł lakier.Więc połączyłem dwa lakierowania.Ehh, mogłem poczekać dwa tygodnie
[ Dodano: 2010-09-09, 18:41 ]
Od czasu ostatniego zapalenia się napisu Brakes zrobiłem 500 km i od uzupełnienia płynu hamulcowego komunikat się nie pojawił.Uznaję że to było przyczyną.
Myślę że Audi za bardzo straszy kierowcę.Poziom płynu trochę poniżej minimum powinien skutkować komunikatem o małej ilości tak jak np.o płynie do spryskiwania szyb a nie że pół prędkościomierza świeci,miga na czerwono i taki groźny komunikat o uszkodzeniu hamulców.
Ktoś nerwowy zatrzymał by się np.na autostradzie albo w innym miejscu utrudniającym ruch i szukał przyczyny
@Pama Jesli nie dolewasz to implikuje brak potrzeby sciagania nadmiaru plynupama pisze:777equity,
w pozadnych warsztatach, sciagaja Ci w miedzyczasie nadmiar plynu...
w niektorych.. jak scisna klocki.. ladnie pryska na komore silnika.. a jak pieknie lakier schodzi pod wplywem plynu hamulcowego.. oj joj :D:D: