Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive

Straciłem moją A6 C6 '06 w Bułgarii!!!

Komunikaty użytkowników o kradzieżach samochodów lub mienia oraz porady i dyskusje związane z bezpieczeństwem.
Forum Audi A6 .

Post autor: Forum Audi A6 . » 28 sie 2010, 10:58

Nevman pisze:Ja pier***e! A kiedys wystarczyl srubokret... Troche mi czapa spadla!
Chyba pozostane przy swojej normalnej pracy <rotfl2>
do malca wystarczala zaplniczka i moneta lub nawet podkladka,....pamietam jak dla zartow pod samochodowka przestawiailismy kolegom maluszki ktorym przyjechali na wyklady hehehe wwystarczylo otworzyc trojkat potem klape z przodu miedzy 2 bezpieczniki monete lub podlakdke i odpal z linki i heja...bo malo ktory malec mial sprawna blokade fajery....ale to tylko zarty byly
\

Awatar użytkownika
benny
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: benny » 29 sie 2010, 01:50

Powiem tak. Jeśli ukradną moje autko zabezpieczone wieloma metodami będę wkur... ale i będę widział że zrobił to profesjonalista i ze więcej nie dało się zrobić żeby go nie zwineli. A jeśli buchną Twoje nie zabezpieczone to sobie pomyślisz co mogłbyś jeszcze zrobić żebyś go nie stracił. I zamiast zabezpieczać swoje auta zostawiajcie je na parkingach otwarte. Złodziej wtedy wam szyb nie potłucze i zamka nie zniszczy. A może lepiej... zostawiajcie kluczyki w środku... przecież zwykły uczciwy obywatel nie ukradnie auta nawet z kluczykami. A skoro twierdzicie że żadne zabezpieczenie nie powstrzyma złodzieja to po co ich wogóle denerwować zamykaniem auta, przecież może wam je zdemolować, a jak ukradnie auto z kluczykami to może w ramach wdzięczności odwdzięczy się porządnym myciem z woskowaniem :))))

Awatar użytkownika
pama
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Forum Tomasz
Rocznik: 2006
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 2.8 FSI 220KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Tiptronic
Paliwo: Diesel
Kontakt:

Post autor: pama » 30 sie 2010, 13:27

o kurcze..

a ja wlasnie wrocilem w piatek 3 dni temu z ok. Slonecznego Brzegu (Ravda)..

fakt, ze przylecialem samolotem.. ale rodzice tam przyjechali 3. raz Focusem...

a takim furami sie bambry i zlodzieje w Bulgari rozbijaja, ze tylko pozazdroscic..:(((

MLK, A8 W12, i pelno A5 RS...

Jak nic, uzbroic sie w Ukrainska rejestracje albo lokalna i moze bedzie lepiej :evil: :evil:

[ Dodano: 2010-08-30, 13:32 ]
ZelvaBOi pisze:
benny pisze:na niemieckich blachach....
i by sie okazalo, ze to Pama stal :) hehe. Chociaz on chyba ma PL blachy? :)
hehe.. moje stety, albo i nie.. jezdzi na DE

<mikołaj>

ODPOWIEDZ

Wróć do „Skradzione auta i przedmioty”

opony samochodowe opony samochodowe opony samochodowe
części samochodowe ucando.pl części samochodowe iparts.pl
części samochodowe motostahttps://www.motostacja.pl