klezmer pisze:Nie wiem czemu ludzie są tacy złośliwi. Sam do swojej raczej nie dolozylbym nawet zadnych chromow, nie mowiac juz o jakichkolwiek spojlerach, ale nie mam zamiaru szydzic z kogokolwiek kto tak robi. Te duze grille jesli sa ladnie zrobione nawet mi sie podobają. I podejrzewam ze wiekszosc wychwalała by je gdyby wyjechaly takie z fabryki, a ze ktos je zrobil sam w swoim warsztacie to juz trzeba zbesztac?
No popatrz, ja znam człowieka, który kupił a8 z seryjnie montowanym dużym grillem i wymienił się nim za standardowy przedliftowy. Co jak co ja bym zrobił to samo - po prostu nie toleruje tego grilla w niektórych autach audi, a zwłaszcza w c6, które wygląda jak by ziewało do samej ziemi

Duży grill jest ładny w r8, może dlatego, że nie jest taki wielki, a najładniejszy jaki do tej pory widziałem znajdował się w koncepcie audi a7
[klik], niestety w seryjnym modelu zdecydowano się zmniejszyć zaokrąglenia co optycznie powiększyło grill i moim zdaniem wygląda to gorzej
[klik] To oczywiście tylko moje własne zdanie i raczej nie obrażam nikogo, kto twierdzi inaczej, ale dla mnie ten grill nawet w serii wygląda komicznie, a jak ktoś go przekłada do innych modeli to mnie się to po prostu w pale nie mieści. Ja swojemu autku takiej krzywdy nie wyrządzę.