[A6 C5] Duży gril - na żywo
- pawel1
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Paweł
- Rocznik: 2002
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7T 230KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
rasti86, chciał dobrze ale trzeba coś zanotować trzeba zobaczyć że do auta to nie pasuje ale jak koledze się podoba to git ale z kolegami się zgadzam co do lamp bo ja swoje już polerowałem ale za ładnie dalej nie wyglądają i trzeba je rozebrać ale się trochę boję żeby nie popsuć
Bexa, a tobie naprawdę to bardzo ładnie wyszło jak ori pozdro dla wszystkich 
:)
Dolny grill rzeczywiste nie wygladał zbyt dobrze dlatego zostawiłem tylko obwódkę a te dwie listy zdemontowałem. A co do lamp to poradzcie mi jak to zrobic bo zabardzo sie nieorietuje jak do tego sie zabrac i czy przypadkiem nierozszczelni sie lapmy jesli zdejmiemy klosz i czy trzeba to pozniej jakos zgrzewac czy cos??
Don't drink & drive Just Smoke & Fly
Bylo: Golf MK2 Country 1.8 4x4 Syncro; Opel Omega 2.0; WV Passat B4 1.6; Opel Corsa B 1.2 - Aktualnie Audi a6 c5 1.8T
Bylo: Golf MK2 Country 1.8 4x4 Syncro; Opel Omega 2.0; WV Passat B4 1.6; Opel Corsa B 1.2 - Aktualnie Audi a6 c5 1.8T
-
gość_
Nie no jeżeli o to chodzi to leże na ziemi, toż to c4 xD
do c5 owszem, myślę że założyłbym duży grill, ma nowoczesny wygląd i jest ciągle na topie i być może bym się skusił ale do starej c4 ki ?
i tutaj spokojnie, typowym przykładem tego powiedzenia mozna napisać iż ten zderzak w tej audi pasuje jak "świni siodło" ;D Dzikuję
do c5 owszem, myślę że założyłbym duży grill, ma nowoczesny wygląd i jest ciągle na topie i być może bym się skusił ale do starej c4 ki ?
i tutaj spokojnie, typowym przykładem tego powiedzenia mozna napisać iż ten zderzak w tej audi pasuje jak "świni siodło" ;D Dzikuję
Nie wiem czemu ludzie są tacy złośliwi. Sam do swojej raczej nie dolozylbym nawet zadnych chromow, nie mowiac juz o jakichkolwiek spojlerach, ale nie mam zamiaru szydzic z kogokolwiek kto tak robi. Te duze grille jesli sa ladnie zrobione nawet mi sie podobaja. I podejrzewam ze wiekszosc wychwalała by je gdyby wyjechaly takie z fabryki, a ze ktos je zrobil sam w swoim warsztacie to juz trzeba zbesztac? Mnie tez smieszy doklejanie do samochodu byle czego, zrobionego z byle czego i byle jak tak ze wyglada jak jakis kawalek plastiku doklejony na kropelke i to oczywiscie jest przesada. Ale jesli ktos sobie cos starannie i dokladnie zrobi, wlozy w to duzo czasu i pracy i ta praca go cieszy i calosc mu sie podoba to chociazby jezdzil starym golfem czy fiatem 126p to bede szanowal go i to co robi i nie stane obok wykrzykujac "wiesniak, debil, agro, co to za grat".
Podsumowujac - szanujmy wzajemnie swoje poglady i gusta i pozwolmy sie ludziom cieszyc z tego co ich cieszy
Wiem, ze dlugi wywod ale moze komus sie bedzie chcialo czytac
Podsumowujac - szanujmy wzajemnie swoje poglady i gusta i pozwolmy sie ludziom cieszyc z tego co ich cieszy
Wiem, ze dlugi wywod ale moze komus sie bedzie chcialo czytac
No popatrz, ja znam człowieka, który kupił a8 z seryjnie montowanym dużym grillem i wymienił się nim za standardowy przedliftowy. Co jak co ja bym zrobił to samo - po prostu nie toleruje tego grilla w niektórych autach audi, a zwłaszcza w c6, które wygląda jak by ziewało do samej ziemiklezmer pisze:Nie wiem czemu ludzie są tacy złośliwi. Sam do swojej raczej nie dolozylbym nawet zadnych chromow, nie mowiac juz o jakichkolwiek spojlerach, ale nie mam zamiaru szydzic z kogokolwiek kto tak robi. Te duze grille jesli sa ladnie zrobione nawet mi sie podobają. I podejrzewam ze wiekszosc wychwalała by je gdyby wyjechaly takie z fabryki, a ze ktos je zrobil sam w swoim warsztacie to juz trzeba zbesztac?
a7
Don't drink & drive Just Smoke & Fly
-
holekpiotr
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Piotr
- Rocznik: 2010
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.6 ADP 101KM
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
-
DJabeł
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Jarek
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 ACK 193KM
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
tu jest dopiero profanacja , o ile w niektorych C5,5 to jakos jeszcze wyglądało tak tutaj bez komentarza.. http://otomoto.pl/audi-a6-lifting-pelna ... 84874.html