dalsim1 pisze:Jedynym szczesliwcem jest Grzes - dymione byly dostepne... Mam je w domu i czekaja na Ciebie
[KRAKOW]C.H. KROKUS -- PONIEDZIALEK -- godz. 20 --- 1 post.
-
madmajster
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Tomasz
- Rocznik: 1996
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T AEB 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
-
madmajster
- Forum Audi A6 / A7

-
The Rock
-
madmajster
- Forum Audi A6 / A7

-
dalsim1
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Damian
- Rocznik: 2008
- Moje auto: RS6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 450KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
jacomix jaka kasa bedzie wchodzic w gre z tym przeprogramowaniem sterownika komfortu?? W sensie domykaniu i otwieraniu szyb z kluczyka?? I czy wchodzi w gre automatyczne zamkniecie sie szyb po zazbrojeniu auta?? W przypadku gdybym jakiejs szyby zapomnial domknac? Bo nie pamietam czy hose2001 ma tak w swojej S-Line po lifcie ? Pozdrowka :mrgreen: :mrgreen:
A madmajster jak zawsze musial jechac pierwszy i nie poczekal na kolegow chociaz wiedzial ze swiatla sie zmienia :evil: :-P Przynajmniej Grzes mnie odholowal do wiaduktu bo Seba to sobie chyba wyscigi urzadzal z Djablem :-P :-P :mrgreen: ... Ide Robic :lol: :-D
A madmajster jak zawsze musial jechac pierwszy i nie poczekal na kolegow chociaz wiedzial ze swiatla sie zmienia :evil: :-P Przynajmniej Grzes mnie odholowal do wiaduktu bo Seba to sobie chyba wyscigi urzadzal z Djablem :-P :-P :mrgreen: ... Ide Robic :lol: :-D
-
DJabeł
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Jarek
- Rocznik: 1999
- Silnik: 2.8 ACK 193KM
Hehe ale za fotoradarem mu uciekłem
a madmajster mi chyba mrygygnął awaryjnym jak skecał juz do siebie bo jechałem 2 auta za nim 
Audi a6 c5 2000r 2.5TDI 180KM - post451237.html#p451237
-
The Rock
jacomix, Miło było poznać i zapraszamy jak najczęściej może zwerbuj chłopaków z Olkusza
Myślałem że polecicie za namidalsim1 pisze:Seba to sobie chyba wyscigi urzadzal z Djablem
Nom chodzi ci to :-PDJabeł pisze:Hehe ale za fotoradarem mu uciekłem
Może być problem bo mi już niedużo zostało a planuje polerke bo bede ściągał felgi i zakładał zimówki bo musze zrobić zbieżność a na letnich nie da rady bo z przodu węższe a z tyłu szersze a wymieniam końcówki drążka kierowiczego . A na koniec dzięki za spota było bardzo miło zresztą jak zawsze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:censored pisze:Seba kurde nie będziesz czasem w Krakowie w tygodniu
-
The Rock
-
DJabeł
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Jarek
- Rocznik: 1999
- Silnik: 2.8 ACK 193KM
że juz nie bede przypominał co robił grzes z koleżanką :-P a to on był w garniaku 
Audi a6 c5 2000r 2.5TDI 180KM - post451237.html#p451237
-
madmajster
- Forum Audi A6 / A7

hehe no takie rzeczy to tylko u nas :-P
ja dziś dobiłem klimę(tzn mój mechanik) :mrgreen: , i muszę kupić jakiś wiatrak od klimy bo okazało się ,że gdy np stoję w korku to bardzo słabo działa klima i zbiera się gdzieś ciśnienie(sory ,ze ogólnikami to tłumaczę).wie ktoś ile to może kosztować itp?

ja dziś dobiłem klimę(tzn mój mechanik) :mrgreen: , i muszę kupić jakiś wiatrak od klimy bo okazało się ,że gdy np stoję w korku to bardzo słabo działa klima i zbiera się gdzieś ciśnienie(sory ,ze ogólnikami to tłumaczę).wie ktoś ile to może kosztować itp?
A teraz prędko! Zanim dotrze do nas, że to bez sensu...