Sądziłem że są one w formie prostokątnej a nie z takim wycięciem
[ A6 C5 AVANT ] Narzędzia w kole zapasowym
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Piotr
- Rocznik: 2010
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.6 ADP 101KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Motostacja pl
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Motostacja
- Rocznik: 2004
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Paliwo: Diesel
Właśnie taki nieprostokątny kształt to ma. Pewnie taki byc musi bo kolidowałoby z lampą.holekpiotr pisze:Sądziłem że są one w formie prostokątnej a nie z takim wycięciem
Uważam, że mieć te narzędzia (głównie podnosnik i klucz do kół) z boku jest wygodniej niż w kole zapasowym. Czasami zdejmuję koło wcale nie dlatego, że przebite tylko aby coś innego robić, np. zmiana kół zima-lato. Nie muszę wtedy wywalać zawartości bagaznika aby się dostac do podnośnika, a ja akurat mam co nieco w bagazniku.
Części samochodowe online - Motostacja pl
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Piotr
- Rocznik: 2010
- Silnik: 1.6 ADP 101KM
- Paliwo: Benzyna
- Motostacja pl
- Forum Audi A6 / A7
Ja mam przedlift i bez paska, więc to chyba nie od przed- czy poliftu zależy.tomciar pisze:Chyba że przed liftem były takie paski - ja po lifcie mam takie rozwiązanie jak KUNA czyli oryginalne zatrzaski które zwalniają się po podniesieniu rączki pudełka.
Poza tym mam inny stelaż, bo mam 3 półki : na górnej skrzynka z narzędziami, pod nią druga , u mnie akurat pusta bo nie mam tam zmieniarki i trzecia najniżej z tunerem TV. Druga i trzecia to tak jakby kieszenie (jak od radia) w które montuje się odpowiednie "klocki"
A Witia ma jakby inaczej :roll:
-
- Forum Audi A6 / A7
- Motostacja pl
- Forum Audi A6 / A7
Gniazdo do wkręcenia tego ucha jest pod prawą kratką (po stronie pasażera) zderzaka, tą z halogenem. Zdejmujesz kratkę i wkręcasz uchoPiotrek1983 pisze:No dobra a ja tez mam pytanko. Mam prosze ja Was wkręcanego haka do holowania,takie ucho okrągłe z tym ze nie wiem gdzie sie to to wkręca,z przodu nigdzie nie widziałem na to miejsca a z tyłu to juz jest orginalne ucho do holowania. A6 c5 z roku 1998. :shock:

-
- Forum Audi A6 / A7
Ano spox. Dzieki Wielkie. Mam nadzieje ze sie nie przyda ale dobrze wiedziec:) PozdroRomanS pisze:Gniazdo do wkręcenia tego ucha jest pod prawą kratką (po stronie pasażera) zderzaka, tą z halogenem. Zdejmujesz kratkę i wkręcasz uchoPiotrek1983 pisze:No dobra a ja tez mam pytanko. Mam prosze ja Was wkręcanego haka do holowania,takie ucho okrągłe z tym ze nie wiem gdzie sie to to wkręca,z przodu nigdzie nie widziałem na to miejsca a z tyłu to juz jest orginalne ucho do holowania. A6 c5 z roku 1998. :shock:
Dokupiłem tę skrzyneczkę i próbuje poukładać narzędzia.holekpiotr pisze:Właśnie dokładniej spojrzałem w ETCE i faktycznie jest taka pozaokrąglana.
[url=http://images47.fotosik.pl/236/0d359b2950939dfem.jpg]Obrazek[/URL]
Jeżeli ktoś chciałby się jej pozbyć to chętnie ją przygarne za kilkalub PLNów.
Najlepiej zupełnie pustą bez dodatków w środku.
I za nic mi się w niej podnośnik nie mieści. :oops:
Myślę już- może mam za dużego? Tego podnośnika.
Ma numer kat. 1K0 011 031C
Czy moglibyście sprawdzić jaki numer katalog. jest na Waszych, mieszczących się w skrzyneczce podnośnikach?
A już szczęście zapewniłaby mi fotka z otwartą skrzyneczką.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam
Jarosław
Jarosław