W C4 można to inaczej obejść.. Tzn jedziemy na hidach, policjant nas cap. Wyłączamy auto i światła. A jak poprosi o zaświecenie to włączemy halogen który jest pare cm niżej. Też mozę przejść

Pewnie tak jak mówisz. W moim też nie ma ori ksenonów i sprysków ale jest samopoziomowanie i druga pompka w zbiorniczku z płynem. Ma zaślepiony tylko wężyk i odłączony kabel zasilający. Raczej więc w Twoim i w moim aucie był robiony przód, tylko u mnie wymieniono jeszcze zderzak.sylvesterrrrrr pisze:poruszę temat spryskiwaczy lamp. czy ktoś orientuje się czy może montowali je np. na zamówienie bez ori xenonów :?: w mojej adeli mam spryski i zwykłe lampy z żarówkami h1 i zastanawiam się czy nie było robione
koledzy, macie moze foto jak to wyglada na realu ?robsonb73 pisze: W moim też nie ma ori ksenonów i sprysków ale jest samopoziomowanie i druga pompka w zbiorniczku z płynem. Ma zaślepiony tylko wężyk i odłączony kabel zasilający
reczne, chodzi o ta regulacje poziomu po lewej stronie obok pokrętła zał/wył nie miałem silniczków przy montażu palników bo jak juz wczesniej wspomnialem kolo wymieniał lampy (ori były wypalone - auto z Włoch) a ze złomu nie zbieram to zostawilem na pamiatke gościowi... wraz z silniczkami :-Psyper pisze:auto czy ręczne
jak auto to czy ori czy może zestaw z allegro
właśnie samopoziomu chyba też nie ma. nawet nie wiem jak to wygląda. jakiś dziwny przypadek z tego mojego auta. cały ten temat zaciekawił mnie bo postanowiłem zamontować zestaw HID i wtedy zauważyłem że w lewej i prawej lampie są różne tylne obudowy(mam na myśli ten element w którym kolega eldo zamontował przetwornice).robsonb73 pisze: PS. Rozumiem, że samopoziom. też masz
kolego jak masz mozliwość porównaj z moimi z foto i napisz czym sie roznią. Przypominam ze moje są wymienione na nowe Hella ale pewnie budowa dekli i reszta jest idento jak w ori.sylvesterrrrrr pisze:wtedy zauważyłem że w lewej i prawej lampie są różne tylne obudowy