W pracowniczym wozie Kia Pregio kłopoty z odpalaniem były i wymiana świeczek byłą miodem na serce pali od szczała więc Panowie zmieniać świeczki kasa mała a spokój bezcenny.
Pozdrawiam

Dzwoniłem do gościa powiedział że to prywatny import z niemiec pełnowartościowe idealne a cena niska bo niby z zamykanego magazynu czy jakoś tak. Tak czy siak kupiłem 9szt wysłane będą w poniedziałek miejmy nadzieje że święta nie zamulą poczty i na wtorek środę będą to dam znać czy w ori pudełeczkachpawelk600 pisze: A tak z ciekawości zapytam. Były w oryginalnych podełkach BERU?
U mnie podobna sytuacja. Od kilku dni fura po nocce odpala dopiero za 5,6x i z deka zakopcitomect pisze:...
Moje audi przy mrozach około -14 stopni odpalało mimo że wszystkie świece były spalone tyle że rozruch był bardzo utrudniony niekiedy trzeba było go kręcić rozrusznikiem 5,6 razy.
Ciekawy jestem czy wobec powyzszych problemow nie warto 'od czasu do czasu' wlasnie specjalnie te france (swiece) wykrecac, aby utrzymywac je w stanie gotowosci ?Piotruś pisze: ...
Chodzi mi o to, że czynność wykręcania świec (szczególnie w V6-tkach) potrafi narobić takiego ambarasu, że o ile tylko drucik zaiskrzy, to myśli o wykręcaniu należy odsunąć najdalej jak tylko to możliwe:!:
...